用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KV K2插班面試
樓主: hopeclover
go

KV K2插班面試 [複製鏈接]

引用:pm+u +

原帖由 DDYTlam 於 16-07-08 發表
pm u
請問可否比kv k2插班申請信比我呀? Thanks. lot

nakaiyan 發表於 16-9-1 08:51
請問可否比kv k2插班申請信比我呀? Thanks. lot
今日仲問?

vpo0615  問定出年用啩....  發表於 16-9-1 16:10

DDYTlam 發表於 16-7-8 00:15
我3月時打過去問話冇位,但唔理照寫信過去,放完復活節假收到電話叫面(4月頭),跟住一個星期黎就打黎比左 ...

Can you pls pm the letter for me ? Many many thanks

回覆:Babech 的帖子

我都係上網搵K2插班信照抄再加小朋友K1上學期成績表,其實內容唔洗複雜,簡單話比學校知想插班K2就可以,我諗學校會根據小朋友K1成績而決定有冇得In,到In果時學校會要求你攞埋小朋友嘅K1功課,成績表去見,小朋友同家長同時間分開In,啊女話佢In左認字,連線之類,家長都係問返In K1果D問題,Good Luck

DDYTlam 發表於 16-7-8 00:15
我3月時打過去問話冇位,但唔理照寫信過去,放完復活節假收到電話叫面(4月頭),跟住一個星期黎就打黎比左 ...

你好呀。我想問入申請信你地係點寫架?可否pm我參考一下?

引用:Quote:DDYTlam+發表於+16-7-8+00:15+ 我3月

原帖由 edbi0517 於 16-10-17 發表
你好呀。我想問入申請信你地係點寫架?可否pm我參考一下?
我都係上網搵K2插班信照抄再加小朋友K1上學期成績表,其實內容唔洗複雜,簡單話比學校知想插班K2就可以,我諗學校會根據小朋友K1成績而決定有冇得In,到In果時學校會要求你攞埋小朋友嘅K1功課,成績表去見,小朋友同家長同時間分開In,啊女話佢In左認字,連線之類,家長都係問返In K1果D問題,Good Luck

‹ 上一主題|下一主題