用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 黃大仙聖母2005-K1請進!
樓主: wkf
go

黃大仙聖母2005-K1請進! [複製鏈接]

Re: 黃大仙聖母2005-K1請進!

hi wkf&all mama:
我覺得條圍裙都幾貴($70).

紫菜

我send咗pm比你,你收唔收到呀?

Hi 紫菜,
我都覺得$70貴, 但系無法啦一定要用!
請問夏季裙會唔會買多條呢?
因囡囡大得好快,唔相買那麼多先!
wkf

我會買多條比佢替換.
wkf 寫道:
Hi 紫菜,
我都覺得$70貴, 但系無法啦一定要用!
請問夏季裙會唔會買多條呢?
因囡囡大得好快,唔相買那麼多先!
wkf

紫菜

啱啱send咗pm比你,你收唔收到呀?

貓貓Sharo,
1/9 好以返9:00-10:00得1個鐘, 好以冇咁遲返10:30, 到時見.
家長日--我老公都幾滿意間學校,

另我星期日剛買左白色運動鞋俾亞囡, 馬拉松, Reebot(唔知有冇算錯字), 全白色$179, 8折, 唔知點計, 計到$148左右, 都ok, 唔岩可換size.(亞姨教我買鞋時, 用對厚(物)試,等亞囡開始唔岩時,換番對薄(物), 可以著耐d.)

HI 紫菜,
1 & 2 Sep,2005.-你囡囡返幾點?
我囡囡返C班,10:30am.有無其他媽咪一樣?
Thanks a lot!
wkf

貓貓Sharon,

hello, 我係芊蕾媽媽, 芊蕾都係1B 第2組, 返學見啦.

另外, 各位媽咪話買考慮多條校裙, 我問過高班媽咪, 佢話唔買都得, 因為條裙質料好快乾, 而且有需要時在校務處隨時可以買到.

想問各位, 白色外套要自己出去買?有無好介紹?

芊蕾媽媽

wkf 寫道:
HI 紫菜,
1 & 2 Sep,2005.-你囡囡返幾點?
我囡囡返C班,10:30am.有無其他媽咪一樣?
Thanks a lot!
wkf

我囡囡返 1C 9:00am.

Hi 芊蕾媽媽,
Thanks a lot for your information!
我已問老師,她說1st term不會同小朋友去 music room 等有冷氣之課室,所以我相信不必心急買! & 不須要天天帶白色外套! (not like GoodTime we need to bring the sweater everday!)
see you later!
wkf

Sharon, 芊蕾媽媽, AA,

My daughter also is 1B (am), same as Sharon daughter need go to school on 9/1 to 9/2 part two (10:30 - 11:30)...........

:  :

Dear all,
到時記得做好防蚊方法,我囡囡好野蚊子!
有點怕怕!!!!!!!!
wkf

KatKatMAMA,
你同sharon都係第2組, 咁我地要第1組放學時先見到面, 到時見.

WKF,

thank you.

芊蕾媽媽

I have asked and changed to go to school 9:00am instead of 10:30am (cause something to do in the office on the week of 9/5) and now our timing is

1B 9:00am - who will be same as my daughter?

I just bought the white sport shoes this Sunday at very special price HK$29.90

What else need to bring?
1. Anti - mosqito spray (very important, thanks for the advice)
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

Hi, long time no talk here.  好緊張,明天上學lu   

Dear all,
May be see you tomorrow!!!!!!!
wkf

KatKatMAMA,

咁Q都唔駛約 - 如果唔係我地個女係課室門口傾計都唔知原來係你!

下星期一我會帶番學, 99揪佢放學!我個女番學好開心!

呢道有無人耍搭校車 - 我地會係曉麗苑上車
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

個紅色書包攪到件校服膊頭位變佐紅色

有無人知個書包係咪用3年嫁?

貓貓Sharon 寫道:
個紅色書包攪到件校服膊頭位變佐紅色

有無人知個書包係咪用3年嫁?

洗唔洗得(luck)?
睇黎我地都要小心d la.
個書包用1年.
k2綠色的
k3淺藍色的.
‹ 上一主題|下一主題