用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Tom Lee JMC Music Course
樓主: 匿名
go

Tom Lee JMC Music Course [複製鏈接]

Re: Tom Lee JMC Music Course

請教各位,邊幾區有得上堂呢?我女幾個月前已經排緊,但到9月先夠3歲,想知有邊幾個通利分店可以選擇呢?
據我所知,有九龍灣,仲有邊度呢?唔該晒!!

廿四媽咪 寫道:
請教各位,邊幾區有得上堂呢?我女幾個月前已經排緊,但到9月先夠3歲,想知有邊幾個通利分店可以選擇呢?

CLICK 以下的網址, 再在5) 請選攞上課地點, 便可以看齊所有上MUSIC WONDERING 的地點了

CLICK HERE

但好似荃灣係冇開班??!!
rabbitpiggy 寫道:
[quote]
廿四媽咪 寫道:

CLICK 以下的網址, 再在5) 請選攞上課地點, 便可以看齊所有上MUSIC WONDERING 的地點了

CLICK HERE[/quote]

魅力公主 醒目開學勳章

之前有個職員通知我,荃灣冇開班,叫我排九龍灣喎,不過我都想近d

My girl is tought by Miss Yan too.

Hi, 各位媽媽
我剛在通利買了琴, 送了一張HK$500.00音樂課程卷, 我已問過可在交音樂班學費時用, 現售HK$400.00, 如要, pm me

How about Causeway Bay and WanChai centres? Which teacher is good or bad? Please comment.

Thanks a lot.

angelangel,

Pls check PM.
Thanks.
‹ 上一主題|下一主題