用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: LamLamMummy
go

Re:

馬鞍山區,阿女呢個月5歲,煩緊搵小學 !! 9月份就到了,有d咩要做定先呢?  

Re:

我有買荷花出個本選小一天書,明日話比妳地聽邊區邊間小學好.

王國長老

Re:

kerobobo 寫道:
COOKIE:
妳個女都5歲LAW,應該唔會嘔又呵,
今年決定選小一,唔知心水又如何?
官校私校直資校,棟好學校容易教,
將來大個成棟樑,今日雖煩無相干!
BOBO

而家唔會成日, 但間唔中都整鑊甘您歎, 細囡就密0的0的, 間唔中好似牛0甘反[初]呀))))))))))
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

Re:

到!小囡5歲半.

Re:

報到....我個女是01年1月,以剛煩緊搵小學,是荃灣區...
該用戶已被刪除

Re:

Re:

kerobobo,
明天等您哦 ! 好想知邊間小學好D.

Re:

sumsumlam 寫道:
報到....我個女是01年1月,以剛煩緊搵小學,是荃灣區...

報到....我個女是01年12月底,足足同你嗰個相差成年,我仲煩呀,擔心佢跟晤度D進度,都唔知揀小學定repeat!
我係將軍澳區/觀塘區

Re:

我报到---大仔6月刚--5岁---住40校网

Dear Kerobobo:可帮我也看一看呀?   

Re:

各位家長:
好抱歉!!!!!!!!!!!!
由於本人今日忘記帶本書返工,所以今朝同唔到大家講,
我發誓!!!!!!!!!!!!!!!!!!聽朝一定列哂全港有名小學比大家講.
bobo

Re:

我报到---大仔刚--5岁---住80-81校网

Dear Kerobobo:可帮我也看一看呀?   

Re:

Same case. My son also end of December.
No idea how to choose a school for him.
I also 觀塘區. (net 48)
Any idea which school is good in Kwon Tong or Kowloon Bay?

quote]
報到....我個女是01年12月底,足足同你嗰個相差成年,我仲煩呀,擔心佢跟晤度D進度,都唔知揀小學定repeat!
我係將軍澳區/觀塘區[/quote]

Re:

報到!好驚!    我囝囝5歲半,灣仔區.

Re:

hi, 我都黎報到! 我係 40 校網.  

Re:

一個字, "煩", 我個女是細女添, 更煩.

october

Re:

hi,

我個囡囡今年都係五歲,中西區, 都想問吓各位意見!   
[img align=right]http://i98.photobucket.com/albums/l256/icekwan1038/DSC_3022.jpg[/img]

Re:

Hi Icekwan,

我都是中西區, 您有沒有心儀小學呢?

CANDY

Re:

我係屯門區, 已經有心儀小學, 希望第一輪就入到啦!!!!!!

仲要個令月就要交表la, 好緊張呀, 大家未有目標ga, 要快d鎖定目標, 希望大家都一撃即中     

Re:

各位,
我仔仔00年12月尾, 中西區.
Matthew 仔快11歲. 向小五的階段出發啦 !!!...[img]

Re:

報道...亞仔今年5yrs, 係紅磡區, 不過依然想跨區駁一駁, 個portfolio 只係做左証書一部份, 仲有d 相同個cover 未做, 有無人知d 名校幾時開始派form or 可以上網download ar?????
但而家已經覺得好煩......
‹ 上一主題|下一主題