用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問坊間那一個centre, 代報校際朗誦比賽,價錢最平? ...
樓主: chiuwingma
go

請問坊間那一個centre, 代報校際朗誦比賽,價錢最平? [複製鏈接]

Re: 請問坊間那一個centre, 代報校際朗誦比賽,價錢最平?

相信一對一學習會好d, 但可能較悶! 幾個一齊學應該開心d又互動d, 但一班12,13人又未免太過份! :evil:

我囝囝o係learning key學o左12堂, 都只係識唸一首英詩, 堂堂都教同一首! (學費唔平wor!每堂$210) 而且每堂都有不同新生加入, 大家進度唔同都可以同班, 不停收生永冇話full, 細細o既課室塞滿學生! 我覺得centre想收多d學生好正常, 但應該係另開一班收新生而唔係不停on top收生, 由原本承諾一班最多6人攪到12,13人, 其實12,13人足夠開兩班有餘! 咁做完全影響學生進度!最攪笑係臨比賽前一星期先發覺囝囝所學那首詩並非比賽指定o個首! 最後係我自己用一星期時間教識佢!

醒目開學勳章

Re: 請問坊間那一個centre, 代報校際朗誦比賽,價錢最平?

Dear Ming2,

May I have the info. ? Thx...

Tap

其實報名真係要快, 仲有一個月就截止, 我自己教廣東話朗誦同講故都可以, 仲幫過人得獎, 不過其他語言就要去番朋友間中心,佢單對單都唔駛$300

peterpeter 寫道:
其實報名真係要快, 仲有一個月就截止, 我自己教廣東話朗誦同講故都可以, 仲幫過人得獎, 不過其他語言就要去番朋友間中心,佢單對單都唔駛$300

peterpeter

Pls pm me the info of the Learning Centre? Thanks!

簽名被屏蔽

funnybb :
Totally agree with u!
我囝囝亦返LK,英詩真係好多人一班,又不同詩、不同level ,so now我暫停了,剩下了幾堂.
LK練普通話朗誦的老師幾好人,約有4-7人一班,但不時又加入了廣東話組d人在練詩�講故事,激c,$210�堂架,要咁迫法,但好少教對話,我就自己教,比老師執下。
其實,上LK只因它是exam centre。
你臨比賽前一星期先發覺囝囝所學那首詩並非比賽指定o個首,咁甘,好彩你曉教番佢.
funnybb 寫道:
相信一對一學習會好d, 但可能較悶! 幾個一齊學應該開心d又互動d, 但一班12,13人又未免太過份! :evil:

我囝囝o係learning key學o左12堂, 都只係識唸一首英詩, 堂堂都教同一首! (學費唔平wor!每堂$210) 而且每堂都有不同新生加入, 大家進度唔同都可以同班, 不停收生永冇話full, 細細o既課室塞滿學生! 我覺得centre想收多d學生好正常, 但應該係另開一班收新生而唔係不停on top收生, 由原本承諾一班最多6人攪到12,13人, 其實12,13人足夠開兩班有餘! 咁做完全影響學生進度!最攪笑係臨比賽前一星期先發覺囝囝所學那首詩並非比賽指定o個首! 最後係我自己用一星期時間教識佢!

peterpeter
Pls also pm me the info of your frd.'s  Learning Centre? Thanks!

Dear Ming2,

May I have the info. ? Thx...

peterpeter,
would u please also pm yr friend inf. to me? thx

徐了這個機構外, 仲有無其他公開朗誦比賽可讓幼稚園學生報名?

ming2

I also want to know...........thanks a lot!!

簽名被屏蔽

Ming2

Can you pm the information?

簽名被屏蔽

Hi ming2
Can u pm me as well? I want to know too.

Thanks very much

簽名被屏蔽

ming2,

Please PM the information to me too.  Thanks

簽名被屏蔽

ming2,

Could you sent the infomation via pm to me also?

Thanks !

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題