用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: fifi
go

TKO Deborah (Part 6) [複製鏈接]

jaisy,

放心,我地唔會丟低你o既

wing530,

無錯,開個MSN

原文章由 jaisy 於 07-7-6 13:52 發表
HI ALL
你地上左小學, 咁我點. 係邊到同你地講野?

WING530
你都開番個MSN 可以溝通下, FIFI 都開左.

fifi,

我add咗你啦.

學校要自己帶水壺呀, wingwing本身嗰個水壺係無得揹, 揹嗰啲有無好介紹呀?

jaisy & fifi,

唸到小朋友就快上小學, 我不覺得興奮呀, 反而覺得擔心多啲, 仲好不捨得. 噚日wingwing交通安全隊last day, 我特登請咗半日假去幫佢同同學仔 & 老師影相呀.

all,

bk個新版本我不係好識用呀, 點解加不到公仔ga?

[ 本文章最後由 HALAHA 於 07-7-9 09:17 編輯 ]

halaha,

其實都唔一定要係揹帶水壺啊。

醒目開學勳章

>all
尋日anson去左tko醫院睇眼, 佢地要anson帶眼鏡呀! 因為佢地話....散光唔帶眼鏡, 到10幾歲時, 會變"弱視"喎!! 私家專科又話唔洗喎, 不過, 我尋日問返我家庭醫生, 佢都建議我地配好d, 所以, 我頭先book左石峽尾"盲人"睇視光師呀!

唉! 乜散光會變弱視, 我都係第一次聽咋~

>fifi
見anson仲有痰, 黃黃綠綠咁, 加上朝早咳得多左, 咁尋日咪返上水睇醫生囉! 尋日食左2次藥後, 今早明顯無咳呀, 係晏小小後, 先見佢咳2聲,  d 藥明顯掂囉, 咁我都放心先!

>jaisy
我未玩過 msn 喎!   我地可以係媽媽會所果邊開個新topic咪得囉!   唔用deborah嘅!

wing530
你話事啦, 你地去到邊我都會跟住你架:tongue:
anson 好番d未? vanna 呢2日我留意到佢係屋企開左冷氣就會流d鼻水, 唔知佢係咪鼻敏感(對d 貓毛??) 出街就無咩流.

all,
幾經辛苦, 終於搵到呢個topic...

jusco 個位開taste 呀??! o米即係又係park'n shop... 算啦, 真係好過無啦... 星期日o個日去左元氣, 跟手去左park'n 行下... 嘩... 超多人呀!!!

wing530,
o米o甘啦, 開返個msn啦, 我地呢幾個傾左都幾日啦~ msn講開心d麻! 又即時睇到回應. bk無左bookmark, 好難搵返d topic...

醒目開學勳章

>jaisy
ANSON都好得7788喇, 今日再去上水覆診, 相信都ok喇!:loveliness: :loveliness:

vanna本身有無鼻敏感架, 如果有, 對貓毛都會打乞嗤同流鼻水架喎!

>hinhinmom
好啦, 我有時間就開 msn 啦! :)

>fifi
星期日去左sogo, 都有泳衣買喎, 大約200零蚊啦, 你有時間咪行下囉! 我聽日都會再去sogo, 你有野買就call我啦! 不過, 唔好咁早呀! 因為anson聽日返學校影畢業相, 我地影完先去sogo呀!

醒目開學勳章

all

你地係咪去哂 msn 傾計呀? 呢度無人嘅??

wing530,

你都開個msn啦,傾解方便好多哦。

原文章由 wing530 於 07-7-10 13:54 發表
all

你地係咪去哂 msn 傾計呀? 呢度無人嘅??

wing530,

你去o左sogo沒啊?聼日stephanie放1點,我都唸住去行下。

wing530,
乖~~

fifi,
今日st andrew's畢業生回校可著畢業袍影相, 同hinhin搞左一朝, 宜家返緊工, 倦c人... 可能full-time 媽咪真係唔o岩我...

hinhinmom,

唔係full-time媽咪哩d你都一定要做,但full-time媽咪你依加就可以透一透啦。

醒目開學勳章

>fifi
我今日無行sogo呀, 我星期4先去, 等anson行完結業禮先呀! 星期5, stephanie生日會放11點, 我地一唔一齊食lunch呀? 果日你有無野學呀?

>hinhinmom
適唔適合做full time ma, 你做過咪知囉!   我當初夠係覺得自己唔適合啦, 而家.....又覺得ok喎! 仲好快適應到啦~:D :D

我又想一齊傾可以嗎?

原文章由 fifi 於 07-7-10 14:54 發表
wing530,

你都開個msn啦,傾解方便好多哦。

hinhinmom
我地坐係office慣左, 一放假我要去呢到去個到, 我都會超倦架.
有時仲衰到頭痛tim ar

wing530,fifi
sogo 有咩正野記住話我知.

表妹, 你有msn?

平讓: 德寶校服

冬:
1. 校褸size4兩件
2. 冷衫size4兩件
3. PE衫及褲size 2各一件
4. 校服工人褲size 4一件
5. 校服SHIRT size 4一件

夏:
6. 校服SHIRT size 4一件
7. PE衫及褲size 6各一件
8. 冷衫size6一件

70%新, 恕不散賣, 一pack包以上全部$300
合8月入讀 N1 or K1 的小朋友, 有興趣可pm傾交收.

表妹,
用msn一起傾解啦,pm你的address比我啦。

wing530,

本來唸住尋日去sogo,不過前一晚食o左氣管葯,攪得暈暈地

聼日唔一起食lunch啦,因stephanie放11點後,想再去醫生度check多次,穩正d嘛。然後唸住去uny買埋野。

jaisy & fifi,

pm 了比你們, 記住add me.

表妹
add 左啦.

今日又係超熱, 係暑假我都要請2日大假陪下vanna 去沙灘
‹ 上一主題|下一主題