用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 去完迦南面試啦
樓主: tanoshi127
go

去完迦南面試啦 [複製鏈接]

我們3/11interview到現在未收到信,不知道收生要求???好心急~

原文章由 cheungmingwai 於 07-11-16 12:13 硐表
我們3/11interview到現在未收到信,不知道收生要求???好心急~

我都係果日in架,都差不多2星期la,咁耐ga,等到變長頸鹿喇~~

如果根據窩打老道個間迦南既timetable,它們10月27號in,11月8號收到通知,咁金巴倫道應該會在這兩天收到信喎!我都好緊張呀!因為係第一間IN,不過我又諗如果真係咁好彩收我既小朋友,都唔知點算好,因為其他出年先IN,真係頭都痕!

原文章由 Monty 於 07-11-16 12:33 硐表

我都係果日in架,都差不多2星期la,咁耐ga,等到變長頸鹿喇~~

我都係3/11 in吖....唔知我個女有冇機會呢

anybody know when we can get the result?
thanks!

原文章由 Cat-Thin 於 07-11-17 00:39 硐表
我都係3/11 in吖....唔知我個女有冇機會呢

謙謙都有去in..個老師話3星期內有通知....不過謙謙表現唔好...走時仲因為唔比佢玩玩具仲喊..都係唔得啦:-|

不過老婆話個老師好鍾意謙謙...又話冇消息就打來問啦....暗示收佢wor...我就唔係甘覺

唉.....遲左報迦南  ,你估而家報有冇機呢? 大家有冇經驗呢?

我都係十二月才in,你幾多號in?
我又係希望小朋友入上午班,淨很少位啊!希望成啦,祝我們的小朋友成功

原文章由 BB成長期 於 07-11-19 11:08 硐表
唉!! 我在10月底報, 12月先有得interview, 我剛問了九龍迦南, 問他們"今個星期是不是有有result", 他tell me YES. 我話我bb都未in, 那麼就沒有機?? 他話現在只餘少量上午班, 下午就有...位, 很失望 ...

yes ar.  There will be one more interview in Jan.  My baby is just 13 months old.  I know the chance is small for having a place.  But i still submitted the form 3 weeks ago and they told me that my baby could attend an interview which will be conducted in Jan.

我都係3/11 In 的,都未收到信,好心急!

啊,原來得一天,我係下午2時,希望我同妳的小朋友都入到上午班啦。

Good Luck for us

原文章由 BB成長期 於 07-11-19 11:08 硐表
唉!! 我在10月底報, 12月先有得interview, 我剛問了九龍迦南, 問他們"今個星期是不是有有result", 他tell me YES. 我話我bb都未in, 那麼就沒有機?? 他話現在只餘少量上午班, 下午就有...位, 很失望 ...

佢甘講係咪之前in 既都收晒??

不過今日都仲未收到信:tongue:

i didn't got the result yet wor...

原文章由 cy36baby 於 07-11-20 21:06 硐表

佢甘講係咪之前in 既都收晒??

不過今日都仲未收到信:tongue:

我係Nov 3 in左(金巴倫道), 等左好耐了, 都未收到信呀....
唔得都想早啲知啦 !!!!   

如果有mami 收到信, 請報料啦, 多謝 !!

我尋日打去cannan問過, 佢地話應該要最遲下wk 先收到信, 如果早收到個批人應該係收既, 唔收果d仲未寄出, 不過都會係月尾前收到.

點解金巴倫呢間咁耐ge??

Dear Rhmomo,

Are u living in TKO? I am too! My son is nearly 12 mons aand I am looking for pre-nursery for him. Why u choose 綠茵? Is there any good? I also am thinking of Cannan but there are so many. Which one is good? How about Cannan in Laguna City?

原文章由 rhmomo 於 07-11-14 15:56 硐表

同你一樣,綠茵已經收了亞b,同埋已經俾埋留位費了。
你有無俾留位費呀?  出年August入學,你呢?
‹ 上一主題|下一主題