用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Please post here if SFA Result Letter Received?
樓主: nicoledad
go

Please post here if SFA Result Letter Received? [複製鏈接]

原文章由 老虎狗媽媽 於 07-11-22 10:59 硐表

希望幫到佢!真心的

I hope she/he can get the message

原文章由 leunglokyiu 於 07-11-22 11:28 硐表
我路過的, 因想明年幫亞女考sfa, 所以睇定d資料先

你地點解佢認為果個人一人扮幾個角色, 咁做有咩得著呢?

點解佢要講sfa收左, 吾講第二間? 我吾係幾明.. ...

其實每一年都有人會搞事的~~唔只sfa,好多名校都有~~有d人成日故意話邊間學校唔好~~其實好可能佢既小朋友係waiting list~~咁樣做唔多唔場影響到家長既決定~~咁有人放棄正學位,waitinglist既自然多左機會啦~~所以大家都要小心呀~~有d就唔一定會種傷學校~~only玩下弄咁囉~~其實都唔難發現lee d人既~~

I SEE.. 真係咩人都有..無聊得很..

其實我都有少少不明 因唔覺佢講過什麼學校壞話而望其他家長唔好選sfa
原文章由 leunglokyiu 於 07-11-22 11:28 硐表
我路過的, 因想明年幫亞女考sfa, 所以睇定d資料先

你地點解佢認為果個人一人扮幾個角色, 咁做有咩得著呢?

點解佢要講sfa收左, 吾講第二間? 我吾係幾明.. ...

Just wonder if there are any other people get letter from SFA beside 老虎狗媽媽 and samantha_1?
‹ 上一主題|下一主題