用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 我好唔開心,好想好想知面試衰咩?
樓主: i1010
go

我好唔開心,好想好想知面試衰咩? [複製鏈接]

樓主唔好再諗點解喇! 而家最重要係好似其他BK網友咁講, 幫小朋友搵吓仲會有邊D學校收...

我對孖都有in 創價, 自問他們表現亦非常好! 結果都係唔收...但係之前St. Cat亦已經收左...所以天時, 地利, 人和...太多因素喇!  

都係嗰句: 加油啦! 放鬆d, 幼稚園只你一個開始!

醒目開學勳章

樓主, 你可以試下基督教中心幼稚園, 位置都係創價附近(瑪利諾隔離), 佢一定會收的, 我仔讀過佢的PN, 老師同嬸嬸都好有愛心.

原帖由 LMCK 於 09-12-9 22:54 發表
樓主, 你可以試下基督教中心幼稚園, 位置都係創價附近(瑪利諾隔離), 佢一定會收的, 我仔讀過佢的PN, 老師同嬸嬸都好有愛心.

...前兩個星期我聽到有人講呢間幼稚園..我打去八卦, 個陣話得留PM位....家下就唔知LU......

就算知道今次面試衰咩?下次都唔會係一樣架啦....所以都係向前看.....將過去面試既情況不斷同小朋友重複試試....我作為爸爸既可以講...您老公點會唔緊張.....不過您都已經甘鬼自責...您想佢安慰您定係陪您一齊自責好呢 ??? .....往後都重有面試機會...努力啦.....

你現在唔好唔開心,立即打去其他學挍問下仲有無位或者寫封信比學挍做後備
‹ 上一主題|下一主題