用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 N1D (AM) 既同學仔
樓主: pandaso
go

N1D (AM) 既同學仔 [複製鏈接]

陶陶 mama:

我等一陣send email 比你丫, 不過可能錯字架 !
Ms so 話佢會估到係邊個同學仔 ~
我問博軒有陶陶隻手係米受傷, 佢又話無喎  ~~
陶陶隻手仲有無事丫 ?

博軒Mama

原帖由 pandaso 於 10-12-14 22:37 發表
啊,我看錯了你之前的message, 仲以為Miss So話俾得添. 我昨天收到了博軒的聖誕卡, 謝謝你和博軒! 那棵聖誕樹畫得好靚啊!   
我也打算幫陶陶送出聖誕卡, 如你不介意, 請e-mail 你那名單給我丫 (想博軒記名應會多過陶 ...
HI ,,,I am Sean MAMA

大冢好,轉咗班主任,大家點睇?為什麼?

終於攪好個acc,可以上嚟同大家講吓嘢

大家好, 好耐無上bk喇~
期待星期5的旅行~~~

好快咁就過咗旅行,雖然冇乜運動,但係我番到屋企,真係有啲散既感覺。
不過好開心,又影咗好多阿仔既同學仔啲相...我會放上fb分享:loveliness:

點解 N1 D (AM) 甘小家長上來傾計既.....HEHE

我問左 MS LAW, 佢話會同另一班一半學生交換架, 都有識既小朋友一班 ^^

我本來想轉佢去國際班,不過waiting list 已經好長, 其實學校可以將想轉國際班的小朋友開多一班or 幾班國際班米得lor, 佢都可以再請老師姐.....呵呵

原帖由 pandaso 於 11-6-4 08:52 發表
嘩,好耐無上黎傾偈lu. 最近仔仔有些唔多想返學, 唔知係未學期尾有啲心散呢!!  不知下年k2啲小朋友會唔會同班升上去呢??

‹ 上一主題|下一主題