用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 TT vs SC vs LH
樓主: carcar418
go

TT vs SC vs LH [複製鏈接]

Lovelinda, carcar41,  您地最想入培正? 我都等緊結果, 因為唔喊又唔代表一定入, 得 240 位, 都好激烈
您地 2 個傾得好興奮, 唔好漏左我, 可否也 PM 資料比我呀? 有機會都想比個女學   
結果, 我地 3 個可能在培正或 TT 做同學, TT 我都係主流班.
原帖由 lovelinda 於 10-12-6 14:06 發表
你pm資料比我可以嗎?

另外,我都好想入培正,如果佢收.........我" 飯應".......... 不過都真係好難,我都無信心......

好呀, 唔會漏左你呀 =)
嘩, 原來我地都等培正.... hahaa~ 係啦, 一條龍係好d ^^
原帖由 farnell 於 10-12-6 14:31 發表
Lovelinda, carcar41,  您地最想入培正? 我都等緊結果, 因為唔喊又唔代表一定入, 得 240 位, 都好激烈
您地 2 個傾得好興奮, 唔好漏左我, 可否也 PM 資料比我呀? 有機會都想比個女學   
結果, 我 ...

其實.......我最想的....都唔係培正

係咪聖心呀?!?! 我有好d學生係聖心出品, 真係好乖巧~
原帖由 lovelinda 於 10-12-6 14:45 發表

lovelinda, 您最想邊間呀?
Carcar418, thanks, 記得pm 我呀!

係 spk.........不過都係dream only
所以都好想入培正,因為仲有個細仔..........

係啦, 有個細仔, 讀培正舖下路都幾好丫....
經過一輪面試, 一輪收信既經驗之後,....我覺得冇嘢係冇可能既 ^^ 加油加油~
原帖由 lovelinda 於 10-12-6 14:56 發表

我pm左喇 =)
你呢, 最想又係邊間呀?!?!
原帖由 farnell 於 10-12-6 14:56 發表
lovelinda, 您最想邊間呀?
Carcar418, thanks, 記得pm 我呀!

您個女咁叻, 考咁多間都收, spk 收都唔定, 預祝您成功, 但細仔...都幾難諗

原帖由 lovelinda 於 10-12-6 14:56 發表

收到 pm, thanks !
我就係因為祟幼十月底已通知收, 所以其他都沒有報, 最想...其實未諗到, 好難選擇, 一條龍就真係唔洗煩
您選定未呀?
原帖由 carcar418 於 10-12-6 15:10 發表
我pm左喇 =)
你呢, 最想又係邊間呀?!?!

Of course 林護 is good! it is SO TOUGH!!!!! Those who can survive and graduate must be good =P

我諗仁立係自行收生有20分(大仔+宗教) 都有機會...... 阿囝只有15分, 可能都會讀TT小學..  
原帖由 carcar418 於 10-12-6 13:53 發表
唔該哂你呀tammy, 咁我第時想跨區叩仁立既機會係咪好微呀?!?!
url=http://www.TickerFactory.com/]

您也是 TT am ? 又多一個同學仔.
不過, 都想等埋培正出結果...您呢 ?
原帖由 tammyhw 於 10-12-7 00:25 發表
我諗仁立係自行收生有20分(大仔+宗教) 都有機會...... 阿囝只有15分, 可能都會讀TT小學..  

你地今日去TT注冊嗎?
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

我係第一輪面試的, 所以十月尾已經註冊了

我係今日去架 ^^

阿囝今年係TT 己經讀緊K1啦....

原帖由 farnell 於 10-12-7 09:22 發表
您也是 TT am ? 又多一個同學仔.
不過, 都想等埋培正出結果...您呢 ?
url=http://www.TickerFactory.com/]

haha...係師兄喎^^ 佢讀得開心嘛?!?! 英文同普通話發展ok嗎? 因為英文每日只有15分鐘, 係咪真係足夠呢? 你有冇比佢參加課外活動呀?
我去interview時, 覺得老師們好有愛心呀 =)
原帖由 tammyhw 於 10-12-7 14:08 發表
阿囝今年係TT 己經讀緊K1啦....

我都想知, 暫時留咗tt pm, 但最想轉ik 班, 否則轉am 都好

另外我都等緊培正及宣道
原帖由 carcar418 於 10-12-7 15:25 發表
haha...係師兄喎^^ 佢讀得開心嘛?!?! 英文同普通話發展ok嗎? 因為英文每日只有15分鐘, 係咪真係足夠呢? 你有冇比佢參加課外活動呀?
我去interview時, 覺得老師們好有愛心呀 =)
...
‹ 上一主題|下一主題