用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 會報2012 K1既家長交流下呀!
樓主: BabyYukYuk
go

會報2012 K1既家長交流下呀! [複製鏈接]

原帖由 駿熙媽媽 於 11-9-25 05:53 發表
我都有聽..其實你問既野佢全部都有講就算冇講都有得睇!咩語言..幾多時間英文&普通話times..咩人教,課外活動,什至操場塊地岩岩番新左都有講...其實你有冇留心聽? ...

就係囉~ 佢地講得咁詳細, 都無理由聽唔到 / 睇唔到.

不過, 崇真中學嗰PART我真係去咗遊魂就真. 如果興幸入到崇真, 都未必入崇真中學.

回復 44# 駿熙媽媽 的帖子

無錯, 我都覺得中學個新校長講野好風趣, 咁佢都講得無錯呀, 10年後到自己嘅小朋友讀得上, 入到崇真中學都未必同宜家嘅嘢係一樣啦!

回復 47# 駿熙媽媽 的帖子

回復 49# 駿熙媽媽 的帖子

原帖由 sofina 於 11-10-3 01:27 發表
在之前既topic見過,  有位媽味打過電話 去問,接 電話既 是一個男人, 佢話自己 是書記, 所以 不太清楚課程內容啊! 最後個男人叫個位媽咪 留電話, 話叫主任覆佢, 最後個媽咪都無收到任個回覆, 所以我 至在此留言,
不 ...

我諗駿熙媽媽唔係針對你既~ 只係唔想你收錯消息啫. 咁我都唔SURE我同你聽既係同一個talk. 我去嗰日係last個talk. 佢地真係講得好詳盡. 連小朋友時間表. 幾點學啲咩都有講. 所以我地先覺得奇怪你點解會咁問. 我都係睇個projector. 都無真人見過校長.

回覆 50# sofina 的文章

你可以睇吓呢個, 其實可以喺個網頁睇到,
我都有去簡介會, 但我久唔久都上去睇吓,
溫故知新~

http://www.ttpskg.edu.hk/it-scho ... p;nocache1318991511
‹ 上一主題|下一主題