用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 最具教育競爭力幼稚園
樓主: yen115
go

最具教育競爭力幼稚園 [複製鏈接]

only666 發表於 12-7-18 00:18
回復 cycream 的帖子

我上去你所講的網站,點解佢哋公司介紹係英文,同你download所講的公司資料完全唔一 ...

呢位網友, 你注冊日期係7月17日23:xx分, 一注冊就急急為呢個出版商講野, 你似打手多過我喎!  你download 係個出版商改咗既內容, 以前唔係咁! (做咩改動? 無私顯見私啦)

你鍾意話我係咩都唔緊要, 清者自清! 事實就係事實, 好野自然有人會讚, 係衰野就會有人彈. 個post沉咗咪算, 仲要一個又一個既新會員, 死都推返個post上去, 有d野叫做越描越黑, 唔講好過講啦:;pppp:

TKO_NANA    發表於 12-7-19 13:18

真可怕,發表一下自己意見也被說成是書商的競爭對手,還"歪曲事實,煽風點火,不太道德"呢,不知是不是在說自己

希望某些人不要再惱羞成怒吧,係好野,就算不在這裡死推爛推,自己有人會介紹比朋友,cycream更不是什麼競爭對手,佢只是一個熱心的家長,間中會分享下佢2個仔的選校心得,我見佢在討論區也有一年多了!

TKO_NANA 發表於 12-7-19 13:41
真可怕,發表一下自己意見也被說成是書商的競爭對手,還"歪曲事實,煽風點火,不太道德"呢,不知是不是在說自己: ...
多謝TKO_NANA!  不過小心有人話你都係打手, 同我一唱一和!

醒目開學勳章 貢獻勳章

呢度好多家長都唔信d乜乜排名,仲話買書睇不如上EK收料,咁係咪個個都係EK打手?
恐龍家

醒目開學勳章

版主按 :

本討論區禁止會員以分身作出宣傳,或在討論之中扮演不同角色以達至個人目的。管理員與版主保留公告及作出禁言或封戶的權利,而毋須作出事先通知。
‹ 上一主題|下一主題