用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 分享校際音樂節的考試結果
樓主: fiona916
go

分享校際音樂節的考試結果 [複製鏈接]

Re: 分享校際音樂節的考試結果

我參考官方網站,#108最快比賽日期係 28-02-06 在新界西,good luck。

yi2 寫道:
有冇人係#108,又巳經比賽了?想聽下d評伴意見,希望對阿女比賽有d幫助。

我囡囡今日比賽完, grade1 #100,  佢在中間有個音錯了, 不過佢之後都好鎮定咁完成成首歌,出場及完場時亦都有向評判鞠躬, 雖然佢最後只得76分, 不過我都已很開心了, 起碼可比多d經驗佢.

snoopy

我仔都係 #100 呀
有 80 分
我都好開心好滿意呀

你們要將一切的憂慮卸給神,
因為祂顧念你們
彼前 5:7

醒目開學勳章

恭喜你地兩位, 因為你地都好滿意自己孩子的表現.  這就是最好的結果.  始終獎項得幾個, 但參賽的就有好多好多人.  只要發揮到, 就已經好好了.

我也鄧你們高興.

Heidi媽
      恭 喜 Heidi       我 地 今 朝 見 過 面 啦  

Dear all parents,

有冇小朋友仔比賽咗 violin grade 3 (212) ?

唔知評判有冇講下隻歌仔要注意的地方呢 ??

Thanks

請問有人彈Grade 1    Fairy Tale 嗎???

需注意什麼呢??小女第一次參加。

比賽o個日, 應該著乜o野衫去o尼?
我諗住比個仔著校服, 但係見到佢D同學仔比賽時著
"踢死兔", 所以都吾知著乜好?

我個仔得5歲半, 如著"踢死兔", 會吾會太老積o尼?

Heidi媽
       Heidi 表 現 真 係 好好 , 我 昨 天 print out 張 name list 望 下 , and 見 你 話 今 天 比賽 , 所 以 好 唐 特 與 Heidi 据 手 , 希 望 5 會   親 Heidi 啦  

CD 寫道:
比賽o個日, 應該著乜o野衫去o尼?
我諗住比個仔著校服, 但係見到佢D同學仔比賽時著
"踢死兔", 所以都吾知著乜好?

我個仔得5歲半, 如著"踢死兔", 會吾會太老積o尼?

著校服可以啦.
無人會留意嫁
彈得 1 分鐘咁大把
你們要將一切的憂慮卸給神,
因為祂顧念你們
彼前 5:7

Heidi媽 寫道:
各位,

我上來報喜的, 今早 Heidi 順利比賽完啦!  她僥倖地取得第二名 (91分).

祝大家將快比賽的小朋友都順順利利!

恭喜晒呀 , 你囡囡咁勤力,真係非僥倖的呀   我以為你個山頭最高啦喎.....乜仲有高山呀............真係要出多d去見識下囉.......     

Heidi媽 寫道:
各位,

我上來報喜的, 今早 Heidi 順利比賽完啦!  她僥倖地取得第二名 (91分).

祝大家將快比賽的小朋友都順順利利!

heilai,

多謝您在場的祝賀, 你仔仔也取得很高分   .

[quote]
heilai 寫道:
Heidi媽
      恭 喜 Heidi       我 地 今 朝 見 過 面 啦  
[/quote]

Congratulations !!

You are the first in BK 報捷,  hope more and more to come la !!!!

好醒目呀 Heidi!!!     
比賽有時是講運氣,但Heidi 的努力才是最重要的! 真的不容易!

恭喜晒!!!                 :wink:

請問有沒有人到過佐敦"培正教育中心- Hall"個場比賽呀? 可否提供多些場地的資料!
1. 如場地的大小,可否60位小朋友的家長一次過入場觀看呢?
2. 評判坐的位置是否跟觀眾的方向一樣呢?
3. 如果張琴椅的高度和距離不合小朋友,可否自己調教呢?
請多多幫忙!!!      

請問有沒有人到過佐敦"培正教育中心- Hall"個場比賽呀? 可否提供多些場地的資料!
1. 如場地的大小,可否60位小朋友的家長一次過入場觀看呢?
2. 評判坐的位置是否跟觀眾的方向一樣呢?
3. 如果張琴椅的高度和距離不合小朋友,可否自己調教呢?
請多多幫忙!!!      

培正教育中心- Hall
1) Hall 可 60位小朋友的家長一次過入場觀看
2) 判坐的位置是跟觀眾的方向一樣
3) 張琴椅的高度好 似 無 得 調教 的
祝 順 利

‹ 上一主題|下一主題