用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 升中派位結果入來分享呀.
樓主: Happyfamily
go

升中派位結果入來分享呀. [複製鏈接]

Re: 升中派位結果入來分享呀.

我好開心呀, 阿女派到第一志願, 開心到哭,打電話比於老豆都手震 希望其他媽咪d仔仔女女派到心儀的學校, 大家開開心心慶祝,飲杯。九月份升中一再努力。

kinglau 寫道:
我個女派到第一志願 係自行見果間 所以都好開心   

me too.........

恭喜晒 !!    明年到我地 
appleyuen 寫道:
恭喜恭喜...! 真係"鄧"你們高興!
明年今日輪到我lu
唔知可唔可以好似你們一樣
派到第一志願呢   

請問知唔知觀塘粱式芝好唔好,係band? Please!

引文:kinglau 寫道:小彬彬
我個女派到第一志願 係自行見果間 所以都好開心   
--------------------------------------------------------------------------------

Me too.  I am very very happy........     

恭喜晒 !!替你地開心!  

入到第一志愿,全班四個朋友一起入,非常開心!
^-^

入到第一志愿,非常開心!

我果女都入到第一志願.不過唔係自選果間.
果女好開心.我都好開心,不用四處走了.

我哋派左第3志願, 冇特別, 派邊讀邊. :

100% band1 Chinese Secondary School. Good!!!

chaimum 寫道:
請問知唔知觀塘粱式芝好唔好,係band? Please!

第一志願~英中

派到second choice. 是英中, 都十分安心, 可以飲得杯落! 阿女話佢仲開心過派到 1st choice. 小朋友啲心態有時都幾特別和可愛. :wink:

第一志願聖公會莫壽增會督中學 :

阿女都係入左自行個間, 亦係第一志願個間, 好開心.

3kids媽咪 寫道:
我個仔派到第一志願,今早在學校等的一個鐘真是過得很慢呢!   希望各位要叩門bk網友一擊即中!努力!

Hello 3kids媽咪,

你個仔即係派左去 " 何記 " 啦 !
好好彩, 我個仔都係派到第一志願 - 協記.
多謝完班主任,At once 去德福飲茶.

但真係有幾個很高名次的同學仔派左第三 , 第四志願.
唉, 真係 " 鄧 " 佢地唔 " 低".
佢地即刻去"左 " 找學校.  :cry:

鬆哂 !!!     

小女都是first choice--寶血會上智,超開心

好差派到第8志願. 西貢鄭植之中學.    不過後來到王華湘中學叩門王華湘即收. : . 但又希望九龍真光明天有得面試. 心情好複雜.
我的廚房 - 午餐盒http://hk.myblog.yahoo.com/decemlmk

係呀,亞仔有幾個同學(band 1生),唔知點解派咗去文理(band 2),要即刻去揾學校,見到佢哋都好慘! :cry:  :cry:
RyanDaddy 寫道:
Hello 3kids媽咪,

你個仔即係派左去 " 何記 " 啦 !
好好彩, 我個仔都係派到第一志願 - 協記.
多謝完班主任,At once 去德福飲茶.

但真係有幾個很高名次的同學仔派左第三 , 第四志願.
唉, 真係 " 鄧 " 佢地唔 " 低".
佢地即刻去"左 " 找學校.  :cry:

鬆哂 !!!     

Happyfamily

thanks, 希望bk家長人人都有好消息

Happyfamily 寫道:
weweroxy / LauC9

恭喜哂!派到喇沙書院同埋庇理羅士, 都登你地開心呀!

如bk媽咪唔好彩要叩門的話, 衷心希望你們個個都有好消息啦
‹ 上一主題|下一主題