用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06 劍鳴 k2 同學仔
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔

carson_mum, 有無中銀card gold coast 個度可以7 折...

ianmami,
我同hb無中銀咭呀! 你有冇呀? 如果冇..... 我都有辨法   

係喎!! Lunch or dinner ar???

Carson_mum, 我有計. 表妹有card...

8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128 我prefer lunch wow 你呢.  仲有可以係尖沙咀坐車入....

1.  IANMAMI 1 大1小
2.   

ianmami
你表妹有card... 我媽咪又有喎... hohoho  

LUNCH OR DINNER GA!!!

carson_mum, 我想lunch wow.... 早d 去早d 走因舊曆7月我唔想夜晚去o甘夜...

ianmami 寫道:
carson_mum, 我想lunch wow.... 早d 去早d 走因舊曆7月我唔想夜晚去o甘夜...

o..... 不過朝早玩跳跳床會唔會太曬呀? 一係就早D玩完食lunch, 之後走人

8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128 我prefer lunch wow 你呢. 仲有可以係尖沙咀坐車入....

1. IANMAMI 1 大1小
2. EvaFong 2大1 小

carson_mum, 個次我同yinyin 一齊去都ok 一早9點幾入到去....好小人可以玩到11:30 - 12:00 than lunch 之後走人....

ianmami 寫道:
carson_mum, 個次我同yinyin 一齊去都ok 一早9點幾入到去....好小人可以玩到11:30 - 12:00 than lunch 之後走人....

OK    等我問吓hb去唔去倒先, 一陣報名

carson_mum, 好好好.... go go go. 不如我call 下km friend 先..... 你call 下michelle啦.

ianmami
最遲要幾時book呢? 好似落booking就要比錢先喎

Carson最近成日話好掛住琪琪; 又話"爽爽係未就快有個BB啦"  

8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128 我prefer lunch wow 你呢. 仲有可以係尖沙咀坐車入....

1. IANMAMI 1 大1小
2. EvaFong 2大1 小
3. Carson_mum 2大1 小

carson_mum & all 因為8 月20日原來合唱團表演,
你地PREFER 8月13日OR 8月27呀.. 我地D BOOKING 可以遲D 啦因中銀有DISCOUNT 睇下LAST DAY 個日才BOOK LAW

ianmami
咁我prefer 13/8, 但last day才book會唔會冇位架, 我哋咁多人!! 如到時冇位好掃興喎!!

報到la

如果又想等埋mattrew, 不如8/20

我地早d  去玩, 食完lunch 走先, 再回家睡一睡晚上才去採排law

係咪8/20 晚上7:00集隊

ianmami,

8 月20日合唱團表演, will it open to public.... can 06 mami go to see?
;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

safarimama

8/20只是內部採排

yinyin, 8月20 日玩完成2:00 左右回到家3:00... 你一齊無...

carson_mum, call call michelle 一齊啦...  o甘可以早d 訂位

k1 下學期寫字中文- 人, 大, 天, 山, 木, 石, 刀, 土
中文認字 - 蝸牛, 鳥, 青蛙, 樹, 肉, 西瓜, 的士, 船, 醫生, 牙, 商店, 書, 積木, 洗手, 泳衣, 海

您地好呀... 我見您地d bb們都係升k2, 咁起碼對劍鳴都有一年ge 認識, 我想參考下您地對呢間學校ge 意見....
原因: 亞仔會入讀學之園讀pn, 自己心大心細想俾佢係kln tong個邊讀k1 (可以再近d 屋企..)
大致上想知您地對呢間學校ge 意見....     
‹ 上一主題|下一主題