用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經
樓主: maba
go

仔女經 [複製鏈接]

Re: 仔女經

我響處呀....

今朝好多野做...
下午要去家長會, 睇吓d form one仔 讀左個幾月有咩問題喎
個小姐話好驚我投訴佢, 哈...哈..哈..哈..   

有咩好show睇?
rclamlam 寫道:
今日sorlo唔係香港, 所以靜左好多呢, 我晏畫都去會展看展覽, 所以都會唔係到, 今晚番屋企先可以再傾過啦.

電子展.
maba 寫道:
有咩好show睇?[quote]
今日sorlo唔係香港, 所以靜左好多呢, 我晏畫都去會展看展覽, 所以都會唔係到, 今晚番屋企先可以再傾過啦.
[/quote]

有無特價電子詞典買?
記得報料, 唔該哂    
電子展.
[quote]
maba 寫道:
有咩好show睇?[quote]
[/quote][/quote]

rclamlam,

oic ~   

我今日都好bcbc coz 要攪掂boss sunday golf tournament d 野, 明日早上去睇細仔n1表演ng 返工        仲有今日早走要趕去大仔間學校, 我有份參選今界家教會幹事選舉     

我番左泥呀, 希望個女三分鐘熱度唔好停啦, 我要忍忍忍忍忍唔好煩佢~~~~~~
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

mabo,

個度唔賣架, 係比海外買家同香港廠家展覽既地方, 所以唔會賣比用家.

Annie,

預祝你參選成功呀.

Annie,

預祝你參選成功呀.

Morning~~   

rclamlam,

Thanks!! 我only 參選係等校長, 老師, 同埋家教會d 家長知道我係mud 水jel     

其他後選人都係做佐幾年ge家長義工 or 校友, 所以實冇me份

布甸仔媽媽,

你好叻叻呀.......

maba 寫道:
布甸仔媽媽,

maba

咪反la     

布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
maba 寫道:
布甸仔媽媽,

maba

咪反la     

唔係呢........我見到你家庭有個起死回生既baba, 而你又係個學校,事業,仔女都攪掂既mama, 回頭睇吓自己....唉!

maba 寫道:
唔係呢........我見到你家庭有個起死回生既baba, 而你又係個學校,事業,仔女都攪掂既mama, 回頭睇吓自己....唉!

Maba,

你睇me好jel :cry:  :cry:  :cry:

其實有ben個在職mami mo 壓力    不過我有咩ng開心就搵d 知心友 bi li ba la 講哂出lai, 另外好阿Q咁諗就會好d ga na

me 近排睇緊本書 ~ 海闊天空....一個血友病小朋友的真人真樹, 好感動      亦覺tak自己好幸福 :cry:

海闊天空....我都睇過呀, 好感動... 不過呢輪唔睇的咁感性既野啦, 睇番的抵死野, 我睇緊張小孄既.. 愛上了你, 呵呵呵
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

呢輪晚晚教個女d數, 攪到好眼訓.....
佢話好多同學仔都唔明..

history有90幾分果個, maths 只得60幾
唔係馬.....

maba 寫道:
history有90幾分果個, maths 只得60幾
唔係馬.....

maba,

可能未six應解題目jel       中學ng同小學, 要steps by steps 計分卦   

sorlo 寫道:
海闊天空....我都睇過呀, 好感動... 不過呢輪唔睇的咁感性既野啦, 睇番的抵死野, 我睇緊張小孄既.. 愛上了你, 呵呵呵

ne 本書我睇過ga na ~ 不過見坐mtr mo 世藝 (細仔件冷背心arm arm 起夾, 驚亂針數), 咪睇下lor, 張xx ge love story ar ~        

布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
sorlo 寫道:

ne 本書我睇過ga na ~ 不過見坐mtr mo 世藝 (細仔件冷背心arm arm 起夾, 驚亂針數), 咪睇下lor, 張xx ge love story ar ~         [/quote]

講咩咁好笑架

maba 寫道:
呢輪晚晚教個女d數, 攪到好眼訓.....
佢話好多同學仔都唔明..

是何原因?

1. 轉了用英文;

2. 教快了;

3. 深了很多;

4. 老師教得不好?

相信先要知原因, 之後才可解決.

祝 好運!

Conti
‹ 上一主題|下一主題