用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 一月喇,培正係咪就快開彩?
樓主: tsznok
go

一月喇,培正係咪就快開彩? [複製鏈接]

Re: 一月喇,培正係咪就快開彩?

今日學校先寄信,最快我估都要聽日先有信收呀~
§ 吾家三寶 §
Trevor※Marcus※Arianna

我已經攞左聽日下午同星期三假留响屋企等信    不過得約十份一機會,好似窄窄哋..   
努力~加油~努力~加油~努力~加油~努力~

原先我係一D都唔緊張, 而當日面試是抱住見識下, 因為囝囝是細細仔(8/31), 都預左表現有幾好都係唔收多, 但見到妳們禁緊張, 攪到我都有D緊張,好想快D收信呀, 能備取錄真的可光中耀祖了.祝願大家心想事成.

Hi everybody,

剛剛收到信, 囝囝獲取錄讀上午班

melody1234
恭喜你呀!希望可以做到同學仔啦,你個仔幾大呀?

melody1234 :
嘩!你個仔好叻!點解你禁快收到信,你住何文田嗎?
其實係2500分之120,因為大部份人都希望考到上午班!
你哋係咪舊生,定係有好的職業或問巻寫得好好!
真飲得杯落!恭喜恭喜!

melody1234 寫道:
Hi everybody,

剛剛收到信, 囝囝獲取錄讀上午班

開始有d緊張.....真係想快d放工呀.......
我的可愛小公主在2004年3月17日出世了!!!

woo~~~~~
恭喜恭喜!!!!!鄧你開心呀!!!!!!       
§ 吾家三寶 §
Trevor※Marcus※Arianna

me too,
但早d放工都可能係聽日或後日先至收到信,如果唔係宜家都唔會只得一個人收到信!

winniepoon 寫道:
開始有d緊張.....真係想快d放工呀.......

Hi, melody1234,
嘩!妳個仔好叻呀!恭喜晒!
我都好心急呀!頭先工人話已收到信,得半頁A4紙,我心諗九成都唔得啦!妳可唔可以話我知,妳有幾頁紙嫁?我又未放工,但又好想知道真正結果!     
:-P :-D :-)

longBB,

我個囝係5月出世.

zoechan2005,

我住鑽石山的, 今朝開信箱就見有信到啦. 我記得填報名表時, 我話只選擇上午班, 估唔到真係考到上午班. 我唔係舊生, 不過我諗囝囝o個日面試的表現幾好掛, 係我老公帶囝囝面試的, 佢講番俾我聽o個日囝囝面試完仲同老師傾住計咁行出黎, 一d都冇扭計.  

希望大家都快d有好消息啦.  

hkgigi18

封信有成四張紙, 都幾厚下架.

仲有一個鐘我都放工,我好想快d返去睇睇,唔通唔係今日寄出!

No Accepted!  But I'm not disappointed. Really expected!

me too  

Marcus媽 寫道:
我都收到信, No Accepted!  But I'm not disappointed. Really expected!

我預

宜家真係攪到好緊張!
都係要走開行吓先!

收到信,係下午班呀,好開心

longBB:
恭喜你!
但我想問你報名時是填上午定下午班?

[quote]
寫道:
收到信,係下午班呀,好開心

本來沒什麼期望,因己有較心儀幼稚園收咗,但看到這裡被大家搞得好緊張, 收工肯定要開信箱先了... [quote]

congratulations to Melody and Long BB, even pm also good, as their K2 is fixed at am and K3 is pm, so only K1 has am and pm difference.      
‹ 上一主題|下一主題