用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 06 劍鳴 k2 同學仔 - III
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 - III [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔 - III

簽名被屏蔽

HuiTung,

咁你個仔今日有冇返??
諾諾今又返左la! 佢去超級市場買左"蛋糕",但係佢食唔晒

Carson_mum,我都打敗仗.  

eva,

My boy did not go to the outing ....  :cry:  Nok Nok just bought 蛋糕    佢好乖wor    I thought every kid would buy candy or chocolate only ....  

ianmami & Carson_mum,

Pls take care!  前幾日我hb & 仔仔都打敗仗, 我被佢地左右夾攻, 好彩都頂得住 ....   

謙謙, ianhelen
我病咗2個星期啦; 依家仲有D咳, 不過自己都衰; 因為冇介口 . Carson陪我食咗一餐粥咋 :tongue:  但佢噚日問我"mami, 你病完未呀? 你病咗好耐啦!! 我想kiss你個咀呀...."  

ianmami
你仲物事呀? 噚日都好地地架  

Huitung
左右夾供都頂得住.... 比個"叻"你  

Carson_mum,

咁你要介口la!
係咪你傳染比 ianmami, 你兩個攪咩   

簽名被屏蔽

Carson_mum,

咁咪一人一mask, 隔住兩個mask kiss kiss, 止下癮先啦         比我兩個week 冇得 kiss 阿仔, 我會din gar ....    

HuiTung,

咁你個兩個好番咪?? 你果然堅!兩個夾攻你都冇事!!

Carson_mum
Carson錫唔到你個咀咪叫Carson錫爸爸個頂住先囉,又或者叫爸爸代Carson錫 mami 個咀咀囉     

All mami,

天文台open day, 得閒睇吓la!
"天文台"

eva,

My boy is back to school today  

We went to 天文台 last year but it was v v crowded  

HuiTung
我地舊年都有去天文臺open day, 但可能我地早去 (around 11:00), 所以唔迫人. Carson仲玩得好開心tim  

ianmami, michelle
30/3 將會取消; 會再通知另一日期! 話會盡量安排weekend.

謙謙
試下打去; 試吓改唔改到weekend ar!!!!

HuiTung,

我都諗緊會 點去, 到時先算la!!

huitung, thank you.

carson_mum, 我星期六已經起感冒ka 啦.... 我尋日去左睇醫生...

hi morning

IANMAMI>> 同病相憐, 我又係尋日去睇e生, 而家連聲都開唔到 :cry:

eva>> rec'd with thanks

xxl,

你地攪咩??係咪嘴完

Carson_mum
咁你而家知道幾時未呀?今日辛小姐話我知,佢同我同一日wow

謙謙
我知辛小姐同你一日呀!
果個陳小姐話會盡量安排返6/5, 但又話可能8/4.... 之後又叫我等咗佢新一封信才算; 但盡量會安排返weekend... 我覺得佢可能比人"丙"得好勁!! 九唔搭八咁, 總之叫我當冇收過佢封信wo...  

Carson_mum
下,咁呀 咁我改唔改好呀,如果我改ge話佢安排我去8/4 咪死 我只係想6/5 號個日炸其它日子我都唔想呀 點算呢
‹ 上一主題|下一主題