用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 收到KV信
樓主: 大板牙
go

收到KV信 [複製鏈接]

回覆 #60 chingchingb.ma 的文章

咁k2係唔係全部都係dorset road架?

Yes.  K2 will go to Dorset.

Kent Road is for K1 only.

原文章由 雙子媽媽 於 07-11-27 11:05 硐表
咁k2係唔係全部都係dorset road架?

hi cat,

你知唔知我係邊個ar???

原文章由 cathymom 於 07-11-26 00:52 硐表
yu_baby and moonychan,

我老公係報館做, 好多時都12點過後先返, 阿女又好鍾意等爸爸返來, 所以成日都十二點幾一點先訓到.
佢而家都係全日nursery, 我屋企同nursery 已經超近, 日日趕到死都係遲, 見佢唔夠訓好易病, ...
[size=medium]**小綽瑤車厘子綱頁** [/quote][size=small]綽悅非凡性溫柔,瑤池仙子氣清幽

原文章由 JJ2005 於 07-11-24 22:34 硐表
reject 我個女:tongue:

激死我, 果日我個女表現都ok  都唔明  莫非我唔記得拉chair or 我個女著得唔夠靓

我都唔收,我個仔係大係tim,佢表現唔好無講名,thank you,bye bye,唱歌,我都意料到,kv好重視呢家野,我地未去過d 無簡介曾和參觀校舍既幼稚園inv, 又無warm up 一坐底就問你叫咩名,ar 仔想玩耐d 個matching, 個miss 即刻收埋 咁我又唔曾唔開心, 重有好多好學校:) :)

‹ 上一主題|下一主題