用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 St. Rose of Lima 2008 K1 (同學仔名單在P.1<舊的在前>) ...
樓主: pandacat_bb
go

St. Rose of Lima 2008 K1 (同學仔名單在P.1<舊的在前>) [複製鏈接]

原文章由 pandacat_bb 於 08-5-6 23:13 發表
歡迎你, 加咗入list啦

5該曬!
Bernice

原文章由 Eaton 於 08-5-7 16:25 發表
加埋我囡囡啦~~
EATON == 陳奕彤==F === PM CLASS

係呢QOOGIRLZOE係囡囡係AM定PM CLASS呀

是PM, 5知會唔會同班呢?
Bernice

回覆 #1 QOOGIRLZOE 的文章

我剛剛問左學校委任既校車, 如果小學果邊拆果時, 佢地話返學放學既上落點會在SRL KG入面, 同埋會7月份收三份一車資, 可能會唔駛, 如果只是返幾日, 佢地話因為出單張果時, 重未收到SRL返學時間表(是今天先收到SRL主任通知)。

我一打去是找鄧太, 佢就問有咩事, (第一位解答我問題果位女士), 佢未聽曬我問題, 就有D不厭其煩, 話我擔心多喎! 我個問題問只是上落點在那, 是否會在KG校內調頭(因為rosactf9999講過), 跟住佢就話呢D唔關我事喎! 話我擔心多喎! (真係有D嬲!), 我再問7月車資問題, 第二位女士就來答, 態度友善, 資料清晰明確答,  第一位女士我問既問題全部都是第二位女士答的, 既然唔識答, 如果佢唔得閒可以叫我遲D再打即!
Bernice

HI 各位

我囡囡係08 k1 pm 班呀, 可5可以加入黎呀

你講個個校車ee, 5知係咪個日我去問佢地校車個位,佢都好無禮貌答我,我地係油塘,問ee 校車會係頭站or 尾站pick up 小朋友,車程around 幾耐, 佢好悔氣,希望我個囡搭校車時唔係佢照顧小朋友就好lu

[ 本文章最後由 samantha2005 於 08-5-8 17:26 編輯 ]

"返學放學既上落點會在SRL KG入面" it is impossible. Principle said that they tested this solution but did not work.

原文章由 QOOGIRLZOE 於 08-5-8 13:42 發表
我剛剛問左學校委任既校車, 如果小學果邊拆果時, 佢地話返學放學既上落點會在SRL KG入面, 同埋會7月份收三份一車資, 可能會唔駛, 如果只是返幾日, 佢地話因為出單張果時, 重未收到SRL返學時間表(是今天先收到SRL主任 ...

原文章由 Hayley04 於 08-5-8 17:58 發表
"返學放學既上落點會在SRL KG入面" it is impossible. Principle said that they tested this solution but did not work.

是我禁日lunch果時, 果位友善女士話的, 應該冇錯掛! 請再confrim!
Bernice

原文章由 samantha2005 於 08-5-8 17:25 發表
HI 各位

你講個個校車ee, 5知係咪個日我去問佢地校車個位,佢都好無禮貌答我,我地係油塘,問ee 校車會係頭站or 尾站pick up 小朋友,車程around 幾耐, 佢好悔氣,希望我個囡搭 ...

其實我地都係想清楚d, 先問即, 換轉身份我相信佢都會問啦~
加上呢係消費者權益, 我地冇問錯喎!
Bernice

^^ 可唔可以加埋我地呀~ 今日收到通知~ 可以成為st rose 一份子啦~ 好開心呀!! thanks!

Joey (熊媽媽)== 黃巧穎==F==PM CLASS

WELLCOME, 加咗入名單啦

原文章由 熊媽媽 於 08-5-9 21:34 發表
^^ 可唔可以加埋我地呀~ 今日收到通知~ 可以成為st rose 一份子啦~ 好開心呀!! thanks!

Joey (熊媽媽)== 黃巧穎==F==PM CLASS

HI 各位

我終於轉到am 班啦,好開心呀,

我可5可以join 你地呀. 我個囡叫samantha am class

you can call and ask the school. Inside the school (SRL KG入面) is impossible.

原文章由 QOOGIRLZOE 於 08-5-9 11:30 發表

是我禁日lunch果時, 果位友善女士話的, 應該冇錯掛! 請再confrim!

[ 本文章最後由 Hayley04 於 08-5-14 22:56 編輯 ]

原文章由 samantha2005 於 08-5-8 17:25 發表
HI 各位

你講個個校車ee, 5知係咪個日我去問佢地校車個位,佢都好無禮貌答我,我地係油塘,問ee 校車會係頭站or 尾站pick up 小朋友,車程around 幾耐, 佢好悔氣,希望我個囡搭 ...

歡迎你join埋,我囡囡現讀緊K1am,我都係住油塘,希望可一齊出來玩啦!

醒目開學勳章

可唔可以加埋我呀!! thanks!

IQ_mama====馮小千==F==PM CLASS

hello :

我可唔可以加入呀!囡囡叫Savanna Tong, pm class!

回覆 #1 pandacat_bb 的文章

login=========小朋友========gender
1) pandacat_bb===林卓昀Horace=====M===AM
2) rosactf9999 === 陳昉呈 Janice === F === AM
3) cat108=======Ka Ka========F
4) happy3k ===== 林昊瑤 Koey ==== F
5) chunma630=== 譚凱澄, 凱霖 ==== F/F
6) charmi====== 連祉喬 QQ======F
7) chloe1118====Chloe=========F
8) 寶貝貝媽咪==== Candace=======F
9) qoogirlzoe === 吳凱忻 ======== F
10)EATON ===== 陳奕彤========F === PM
11)Joey (熊媽媽)==黃巧穎========F=== PM

sure yes.... Pandacat will update the name list.

原文章由 helloapril 於 08-5-15 13:26 發表
hello :

我可唔可以加入呀!囡囡叫Savanna Tong, pm class!

Dear all,

the list was updated! 歡迎各位同學仔

原文章由 Hayley04 於 08-5-17 17:09 發表
sure yes.... Pandacat will update the name list.

shall we arrange the welcome activities (e.g. drink tea) to them?

any proposal?

原文章由 pandacat_bb 於 08-5-20 00:53 發表
Dear all,

the list was updated! 歡迎各位同學仔

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 Hayley04 於 08-5-20 08:45 發表
shall we arrange the welcome activities (e.g. drink tea) to them?

any proposal?

vic,
佢地係08k1, 你唔好走過界喎

oh my god..... is this the boundary street????

原文章由 kylie_mom 於 08-5-20 11:20 發表

vic,
佢地係08k1, 你唔好走過界喎
‹ 上一主題|下一主題