用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 好煩,係天水圍讀書定係出深水埗好?
樓主: 大造泓
go

好煩,係天水圍讀書定係出深水埗好? [複製鏈接]

原帖由 大造泓 於 09-8-11 14:03 發表
多謝大家d 意見,我而家決定先睇下學校有無open day (李宗德,嘉靈和天天)激活我唔會考慮,因為我覺得太貴啦,其實我住係嘉湖,好担白講我自己都唔係太清楚其它屋苑情況,如果真係入唔天天我會係大抽獎時擺返嘉靈係第一志 ...

hi, 我都是住嘉湖的教友,我囡都係 9 月揀小一,我會揀番天天,唔想小朋友番學咁辛苦,而且,係聖堂都識幾個讀天天o既小朋友,佢地都幾乖,家長都讚間學校,所以我都有信心!
雖然有宗教分,出面有 d 學校都可能搏到,但唔想搏啦!
Everything that happens in this world happens at the time God chooses!!
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

咁即係話,如果我心目中係第1志願係嘉靈,咁我要填佢,如果真係唔收大抽獎時再報天天? 咁樣係咪最好,我都係教友,我小朋友都係(已經領洗) .其實入天天幾會都有,所以都好煩.

其實我都想知道嘉靈而家都係大班,嚟緊呢2年會唔會轉小班,都埋有無d open day ?
‹ 上一主題|下一主題