用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 有冇10年K1同學仔/女父母呀?
樓主: 小盈papa
go

有冇10年K1同學仔/女父母呀? [複製鏈接]

AM 小盈  Gary MACY RyaN Jerry
PM Rico Cynthia bebe 森森 Daniel 誠誠 Jasper    皓皓 詩詩  Rimon , 洛言

AM 小盈  Gary MACY RyaN Jerry
PM Rico Cynthia bebe 森森 Daniel 誠誠 Jasper    皓皓 詩詩  Rimon , 洛言, 焯彥

AM 1.小盈  2.Gary 3.MACY 4.RyaN 5.Jerry

PM 1.Rico 2.Cynthia 3.bebe 4.森森 5.Daniel 6.誠誠 7.Jasper 8.皓皓 9.詩詩  10.Rimon 11.洛言  12.焯彥
13.悠悠

大家好 ! 我仔仔"樂樂"宜家讀緊K1 (上午班), 之前有返開nursery, 上年開學時, 佢一切都適應得好好, 包括坐校車, 一直返學都好開心...

我相信 真的大部份的小朋友都會坐後車返學, 唔知大家的小朋友有無機會坐同一輛後車呢? 不如大家講下是住那一區呀!

AM 1.小盈  2.Gary 3.MACY 4.RyaN 5.Jerry

PM 1.Rico 2.Cynthia 3.bebe 4.森森 5.Daniel 6.誠誠 7.Jasper 8.皓皓 9.詩詩  10.Rimon 11.洛言  12.焯彥
13.悠悠(葵芳)

PM 1.Rico 2.Cynthia 3.bebe 4.森森 5.Daniel(Kowloon Bay) 6.誠誠 7.Jasper 8.皓皓 9.詩詩  10.Rimon 11.洛言  12.焯彥
13.悠悠(葵芳)
原帖由 LeeDoris 於 10-7-14 08:46 發表
我相信 真的大部份的小朋友都會坐後車返學, 唔知大家的小朋友有無機會坐同一輛後車呢? 不如大家講下是住那一區呀!

PM 1.Rico 2.Cynthia 3.bebe 4.森森 5.Daniel 6.誠誠 7 ...

PM 1.Rico 2.Cynthia 3.bebe 4.森森(Tai Po)  5.Daniel(Kowloon Bay) 6.誠誠 7.Jasper 8.皓皓 9.詩詩  10.Rimon 11.洛言  12.焯彥
13.悠悠(葵芳)

PM 1.Rico 2.Cynthia 3.bebe 4.森森(Tai Po)  5.Daniel(Kowloon Bay) 6.誠誠 7.Jasper 8.皓皓 9.詩詩  10.Rimon 11.洛言  12.焯彥
13.悠悠(葵芳) 14.15. 皓文 & 皓丰(西貢)

13.悠悠(葵芳) 14.15. 皓文 & 皓丰(西貢)
16. Yumi (將軍澳)

不如大家8月15日後上嚟報自己第幾組呀 因為15日大家會知架喇....

已收到學校信啦, 囡囡係幼兒班第三組(上午), 唔知有無同組的同學呢??

原帖由 MAYMAYNG 於 10-8-6 12:55 發表
不如大家8月15日後上嚟報自己第幾組呀 因為15日大家會知架喇....

我都收到喇
Rico(銘然) 幼兒班第一組(下午)

Yumi 幼兒班第三組(下午)

你好阿RICO媽媽,我女女悠悠都係下午第一組啊!

原帖由 MAYMAYNG 於 10-8-9 12:57 發表
我都收到喇
Rico(銘然) 幼兒班第一組(下午)

My son Daniel is 幼兒班第三組(下午)

Hi! Our kids are same class.
原帖由 cfmfjob 於 10-8-10 11:18 發表
Yumi 幼兒班第三組(下午)

My son Hayden is also in 下午第一組ah!  Nice to meet you!!

原帖由 LeeDoris 於 10-8-11 11:32 發表
你好阿RICO媽媽,我女女悠悠都係下午第一組啊!

Hello Ellenlabelle,

你好呀!未來一年,你仔仔HAYDEN和我女女悠悠,仲有MAYMAYNG的仔仔Rico(銘然)將會一起做同班同學仔囉!唔知會唔會分為同一小組呢?
24/8返適應班,你們會上幾點呢? 我女女會返3:15分那一節~唔知到時見唔見到你們呢!

原帖由 ellenlabelle 於 10-8-16 00:42 發表
My son Hayden is also in 下午第一組ah!  Nice to meet you!!

Ryan 仔係上午班第一組

我今晚返屋企睇吓,明天再話你聽先
原帖由 LeeDoris 於 10-8-16 09:43 發表
Hello Ellenlabelle,

你好呀!未來一年,你仔仔HAYDEN和我女女悠悠,仲有MAYMAYNG的仔仔Rico(銘然)將會一起做同班同學仔囉!唔知會唔會分為同一小組呢?
24/8返適應班,你們會上幾點呢? 我女女會返3:15分那一節~唔知到時 ...
‹ 上一主題|下一主題