用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 你們會為仔女報幾多間幼稚園呢?
樓主: 黃c奶
go

你們會為仔女報幾多間幼稚園呢? [複製鏈接]

原帖由 mini_cc 於 10-10-6 22:07 發表
仔仔10月細仔,講野又慢一間都未有得in呀....
佢報o左kingston, 寶山, st.cath, ESF, 劍鳴, 宣道, 根德園,遲D會報埋維多利亞......
不過都唔知有無學校會收佢,佢連自己個名都未識講....宜家阿仔將會讀Box hill(tko)N1 ...

同學仔喎, 你個仔係咪下個月插班呀?? 我個呢個星期返, 日日都有喊...

我諗我都會報10間8間 K1...

原帖由 chowhui97 於 10-10-6 23:10 發表

同學仔喎, 你個仔係咪下個月插班呀?? 我個呢個星期返, 日日都有喊...

我諗我都會報10間8間 K1...

我下星期一開始插班呀~~我想問o下頭一個星期返幾多個鐘同埋係咪可以家長陪同ga??

原帖由 mini_cc 於 10-10-6 23:16 發表

我下星期一開始插班呀~~我想問o下頭一個星期返幾多個鐘同埋係咪可以家長陪同ga??

welcome!!

第一個星期返一個鐘, 第二個星期返二個鐘.

不過睇情況你可以request返耐啲, 我個b只係入學校時喊, 上堂無喊, 所以第三日我地就request咗返二個鐘啦!

one kindergarten only...as my son is studying another kindergarten for n1.
‹ 上一主題|下一主題