用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請教89網小學排名
樓主: eliselin
go

請教89網小學排名 [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+hebe2010+於+14-06-30+發表(1

原帖由 tazegg 於 14-06-30 發表
你呢個係心水排名?
yes, 我唔係今年學生,但呢個遊戲實在太恐怖,有直資收會唔玩,我老公仲好淡,激死我

回覆:請教89網小學排名

其實培僑我都like.... 但班媽媽一講好反感,問唔到幾多嘢

引用:睇你有沒宗教,+大家校舍都一樣,+差不多,

原帖由 123onebaby 於 14-07-01 發表
睇你有沒宗教, 大家校舍都一樣, 差不多, 我喜歡靈糧, 因為去學校老師校工,主任都好有礼貌, 而莊資源好 ...
我打過89區所有一線小學,靈糧真係俾我既感覺最好!叫我settle down 開學嘢,先慢慢留意佢openday 資訊!

x啟程令我最反感,態度極差!你話去參觀係有特別意思嗎???我很苦惱因為我冇宗教信仰,區內基本上得雨川同呢間選擇!

引用:仲有,莊出名拔尖好利害,+不合我。。。 而

原帖由 123onebaby 於 14-07-01 發表
仲有,莊出名拔尖好利害, 不合我。。。
而且, 我本人喜歡基督教, 小孩聽話點。。
當然都睇父母點教。。因 ...
新手請教:好利害=  放棄落後學生 /  個別幾個同學特別標青?

引用:Quote:原帖由+123onebaby+於+14-07-01+發表

引用:Quote:原帖由+hebe2010+於+14-07-02+發表我

原帖由 123onebaby 於 14-07-02 發表
其實好簡單, 你要去學校感受下內部的員工,老師,校長, 同佢地講下野,你會感受到佢地有無心教學! 而且 ...
人地講好定唔好無用,最怕遇到d成日用我朋友話xxx,我朋友個仔讀緊 … !知小小扮代表!自己去實地考察吓,感受吓係好緊要架!

引用:Quote:原帖由+123onebaby+於+14-07-01+發表

‹ 上一主題|下一主題