用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經
樓主: maba
go

仔女經 [複製鏈接]

Re: 仔女經

maba 寫道:
講咩咁好笑架

sorry ~      mislead 你tim    我意思係me 好耐mo 睇張小嫻ge 愛情小說   

成日都想蜜運愛河~~~
布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
maba 寫道:
講咩咁好笑架

sorry ~      mislead 你tim    我意思係me 好耐mo 睇張小嫻ge 愛情小說    [/quote]

ContiYuen 寫道:
[quote]
maba 寫道:
呢輪晚晚教個女d數, 攪到好眼訓.....
佢話好多同學仔都唔明..

是何原因?

1. 轉了用英文;

2. 教快了;

3. 深了很多;

4. 老師教得不好?

相信先要知原因, 之後才可解決.

祝 好運!

Conti [/quote]

暫時都唔係大問題既, 要用多D心機教

maba 寫道:
成日都想蜜運愛河~~~

me 2       

我大仔都有女朋友ga (小學), so 我好早同佢傾拍拖ne d 野     

maba 寫道:
暫時都唔係大問題既, 要用多D心機教

大家add oil na       

好OPEN呢...
你點傾架

maba 寫道:
好OPEN呢...
你點傾架

佢4年級同me講同個女仔分佐手wor (coz ng同班), 我以為講笑, 典g 6年級見d同學仔送俾佢d xmas card - 叫佢+ oil 追番個女仔兼打低情敵     

我好serious 同佢講要學業為重, 香港法例ng好同16歲以下ge 女仔有性行為, 就算個女仔肯都ng tak, 犯法  :evil:  :evil: 仲有著住校服ng准拍拖, 影衰間學校    有咩問題ng 明就要open 同daddy, mami 講 coz 我地經驗豐富ma   

張小X 好鬼抵死, 佢對愛情有的睇法, 令你會心微笑
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

maba 寫道:

可能岩岩開始未習慣姐, 不如你叫佢問下同學仔啦
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

sorlo 寫道:
張小X 好鬼抵死, 佢對愛情有的睇法, 令你會心微笑

sorlo,

你都arm      我only n 年前 過一兩本, 但ng記tak哂lu   

布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
maba 寫道:
好OPEN呢...
你點傾架

佢4年級同me講同個女仔分佐手wor (coz ng同班), 我以為講笑, 典g 6年級見d同學仔送俾佢d xmas card - 叫佢+ oil 追番個女仔兼打低情敵     

我好serious 同佢講要學業為重, 香港法例ng好同16歲以下ge 女仔有性行為, 就算個女仔肯都ng tak, 犯法  :evil:  :evil: 仲有著住校服ng准拍拖, 影衰間學校    有咩問題ng 明就要open 同daddy, mami 講 coz 我地經驗豐富ma    [/quote]

有時係地鐵站都見好多, 家吓上f.3果d要有bf或gf 先至威,
人有我有心態喎

我怕幾十歲人比人見倒睇愛情小說....

早晨   

tdy bcbc ~ 可能mo time 上lai     

早你地個晨呀

真係好奇怪, 唔知係咪學校出左的咩招, 定係個女先前唔習慣, 依家個女竟然番屋企自己做功課, 自己溫書, 不過只係有一樣野堅持, 佢就係要玩下電腦先

玩電腦先同做功課先唔緊要架,
可能自己個心係唔安樂,
但係能夠完成佢要做既野仲唔駛人提或吹,
邊樣先定後我諗無問題掛..   
sorlo 寫道:
真係好奇怪, 唔知係咪學校出左的咩招, 定係個女先前唔習慣, 依家個女竟然番屋企自己做功課, 自己溫書, 不過只係有一樣野堅持, 佢就係要玩下電腦先

我依家比佢玩下電腦先, 佢就乖乖地做完功課跟住執書包訓教教豬, 呢幾日勞汽小左, 幾好~~~

[size=xx-large]早晨~~~

sorlo,

恭喜你ne排 小佐 d 皮膚都靚d ga     

阿女個間幼稚園講左唔會轉非牟利, 真係有o的失望, 但又失望唔晒, 因為轉左都怕教學會差左.
‹ 上一主題|下一主題