用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 2007 K1 又一村家長入黎傾下
樓主: HYT
go

2007 K1 又一村家長入黎傾下 [複製鏈接]

Re: 2007 K1 又一村家長入黎傾下

Yes. The driver is Mr. Ma

wongpsv,

你都係住將軍澳架?  我問過學校, 要7:45 就上校車, 而家我個仔成8點半先起身, 返學時都唔知點算.

Hi! WWHO,
係呀!我個朋友話將軍澳應該係第一站所以好早,我老公想同個女親子下    佢會負責揍返學,放學就會坐校車.
校車費好似要成$980好貴 我單程就$450   

Hi! kkk2000,
你咁快知道司機叫咩名既 我仲未知喎

$980 so expensive, now is only $885 cha wor
l

由 wongpsv 於 2007-06-07 13:08:13

Hi! WWHO,
係呀!我個朋友話將軍澳應該係第一站所以好早,我老公想同個女親子下   佢會負責揍返學,放學就會坐校車.
校車費好似要成$980好貴  我單程就$450   

我問過係沙田上車都係 $885  

8月家長日啦~  
[url=http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=38179&forum=3&221]家庭式廉價BB教學資源( 12.11.03)[url/]

wongpsv,

因我在註冊日問那位司機叔叔揸沙田線

HI ! 各位好!

我囡囡係K1(上午班),希望以後可以KEEP住聯絡啦!

你地係唔係全部都係要返工嫁?   

小朋友 (媽咪) - 男/女 - 住邊 - 上/下午班
1. merton (wwho - winnie) - 男 - 將軍澳 - 上午班
2. venus (rebecca) - 女 - 將軍澳 - 上午班
3. Eily (Iris) - 女 - 長沙灣 - 上午班
[quote]
WWHO 寫道:
不如我地做個list?

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

唔會得咁少人讀又一村學校wa      快d講下你地小朋友讀上午/下午班啦     

吾知有冇人知全日班同半日班的分別呢?

小女原本打算就讀k1 , 不過現在要退出了 . 有全新夏天校服 裙 (m), 運動裝(s) , 外套(m )一套 , 7折出讓 . 有意者 , 請留言給我 .

maggiezhong72,
想問點解要退學既???
Thanks!

maggiezhong72 寫道:
小女原本打算就讀k1 , 不過現在要退出了 . 有全新夏天校服 裙 (m), 運動裝(s) , 外套(m )一套 , 7折出讓 . 有意者 , 請留言給我 .

剛剛發現我個女原來會暈車 , 所以不可以坐校車 . 一上車就開始吐口水 .

Then what school you are going to choose for her finally

由 maggiezhong72 於 2007-06-20 17:07:26

剛剛發現我個女原來會暈車 , 所以不可以坐校車 . 一上車就開始吐口水 .  

該用戶已被刪除

我囡囡都會暈車 ,咁要吾要退學呀請問

睇你個情況嚴唔嚴重 . 我個女一上車 ,就開始吐泡泡 . 跟住嘔嘢 .  
rogerwong 寫道:
我囡囡都會暈車 ,咁要吾要退學呀請問
‹ 上一主題|下一主題