用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 追討泳會行動6 ~~10.12.2007~~(請留意Post 8)
樓主: bobomami
go

追討泳會行動6 ~~10.12.2007~~(請留意Post 8) [複製鏈接]

咁回到水就確實係最美滿既答案啦
原文章由 nickynicky 於 07-11-15 11:59 硐表
我尋晚都收到消委會封信,我自己就唔會接受o羅!
而家都搞到o甘大上晒庭o羅,做咩仲要走返轉頭呢?
佢要補堂呀,做乜唔係今年八月補喎,做乜要係出年暑假補?
佢o地初初唔係好串嘴唔肯同消委會傾咩?
而家先o黎回應會唔會遲o左 D 呢?!
...

係咪嘜要今日cfm咩我無為意添 咁佢食蕉啦實無人回應佢都似 我留言佢又唔敢覆我, 唔敢同我直接對話 叫人點覆呀家陣淨係佢地忙呀, 我都好忙既日日要上黎bk回應 低b架
原文章由 judymon 於 07-11-15 12:19 硐表
佢無唸過咁多人投訴,上庭都要分幾日,所以現在補鑊,昨日收信,今日要CFM,有無攪錯,
我都唔會答應!

你對佢咁好燒過泳池比佢呀 佢咪使指意我會燒野比佢至啱呀
原文章由 1999 於 07-11-15 14:41 硐表

佢都痴QQQQQQQ線,補佢條命,出年燒個泳池比佢,等佢在地府收怨鬼,自已教呀:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Hello everybody,

我昨天先收到係10月6日寄出的打回頭文件, 我今天再寄去"parkland villas"個住址,唔知是否正確呢?

我今天亦收到消委會封信,我都唔會理佢!睬佢都傻!

我都係今晚剛剛收到消委會封信呀! 我完全冇諗過接受佢哋補課安排,游泳訓練課程乙套.......即係咩,仲要"可能由本會舉辦或外判至其他泳會,詳情待定"...........咁又即係點呀? 我根本無信心俾我個小朋友去學. 你哋有冇人打過電話去消委會問佢哋提出嗰個第二方案呀?

回覆 #85 小花姨 的文章

我昨日都收到消委會信和寄回頭信,見都佢地寫內容真好笑,任佢安排咁,佢地都傻,我唔會接受,
講句〝法庭見〞啦!

我都收到, 不如快快趣趣回水, 等到出年都唔知咩環境,重要封信寫(係免費,詳情待定)咩免費真金白銀比左你,佢係咪有病???詳情待定,咩內容都唔寫清楚,現在認承到時唔對現咪重衰過而家!!!另外10月8日寄出的信件,打回頭啦,lunch 時再side郵費寄過去!!

原文章由 lsy9255 於 07-11-16 09:28 硐表
我昨日都收到消委會信和寄回頭信,見都佢地寫內容真好笑,任佢安排咁,佢地都傻,我唔會接受,
講句〝法庭見〞啦!

[ 本文章最後由 PIGPIGMA 於 07-11-16 14:11 編輯 ]
:-)  :-P

追討泳會行動6 ~~索引及回應書~~(請留意Post 7)

原文章由 小花姨 於 07-11-16 01:03 硐表
我都係今晚剛剛收到消委會封信呀! 我完全冇諗過接受佢哋補課安排,游泳訓練課程乙套.......即係咩,仲要"可能由本會舉辦或外判至其他泳會,詳情待定"...........咁又即係點呀? 我根本無信心俾我個小朋友去學. 你哋有冇 ...

我亦都同你地一樣, 收到消委會封信, 及寄回頭信

戰友們,
我連夜寄返封信比消委會,
我係 take 左其他個項, 寫左以下文字作回覆 :
本人絕不接受退回全數學費以外的方案或安排

我地都行到呢一步 , 無理由而家先黎放棄!!!
各位加油!!

睇到佢寫個份野, 火都黎埋 ar

明天暑假?        即係幾時 ar ?
課程乙套?        即係學咩 ar ?
外判泳會?        即係邊間 ar ?
詳情待定?        即係一直拖啦!!
上課地點?        完全冇提過!!!
幾多人一班?     完全唔知!!!
幾多教師一班?  完全唔知!!!
教師質數點?     完全冇保證!!!

好心間天 晴唔想退款,就做好 d 野啦
提供更高質、穩定的服務???
我諗係更陰質、不定的服務才對吧...

天 晴寫信個位"仁兄" , 唔知佢中文會考書信個 part 合唔合格
封信內容完全冇 point!!!

[ 本文章最後由 nonma 於 07-11-17 02:39 編輯 ]

請問各位戰友們,
你地寄去李x瑩住址有無打回頭?

我都收到消委會寄黎封信..
一睇就知天 晴泳會知道自己衰梗..
而家諗住做d野,睇下有無人會撤回控訴啦!!
好心佢地就寫d吸引人d既補償啦..
去到呢個地步...
都不思進取!!

一於追究到底  :evil: :evil: :evil:

要覆佢架咩 我無覆到喎 佢個d所為補償都不清不楚點覆呀 我打左去佢留言無覆, 又打左去消委會托佢問既問題亦無覆 咁我要做既野都做曬啦
原文章由 nonma 於 07-11-17 02:15 硐表
戰友們,
我連夜寄返封信比消委會,
我係 take 左其他個項, 寫左以下文字作回覆 :
本人絕不接受退回全數學費以外的方案或安排

我地都行到呢一步 , 無理由而家先黎放棄!!!
各位加油!! ...

追討泳會行動6 ~~索引及回應書~~(請留意Post 7)

原文章由 ringoivy 於 07-11-19 10:11 硐表
要覆佢架咩 我無覆到喎 佢個d所為補償都不清不楚點覆呀 我打左去佢留言無覆, 又打左去消委會托佢問既問題亦無覆 咁我要做既野都做曬啦   ...

Any update information and let me know ? thanks

唉公說公有理, 婆說婆有理
原文章由 HT_Mum 於 07-11-19 20:12 硐表

Any update information and let me know ? thanks

想請問邊個媽咪已經去補完堂架啦請上黎報到啦:

醒目開學勳章

我打電話去消委話未收過最近該會既信,佢地話再寄俾我。我今日先收到咋

路縱崎嶇......仍幸有你......風雨同路 !!

請問大家有無收到一封類似證供既信呀??
寄黎無用信封,只係白紙對疊再貼膠紙...
內有兩個職員的證供和李 塋的證供..

這信有用麼???
需唔需要就呢封信作任何回應or準備??

我都收到, 廢話黎的, 講黎講去都係講佢地服務點盡責, 報名者應該知道佢地d條款, 又話點俾傳媒唱, 仲講原本係香港游泳協會d會員等. 講得咁有文有路, 當初就做好d 服務啦.

睇佢覆d 編號, 差不多有成百人告佢, 抵佢死, 法庭見啦. :tongue: :tongue: :tongue:
‹ 上一主題|下一主題