用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 St Paul Boy vs 高主教
樓主: larry007alex
go

St Paul Boy vs 高主教 [複製鏈接]

睇完, 你被插原因好簡單...
---你響spc嘅topic唔米講d讚美spc嘅說話, 只係1味實話實說又叫人去做街訪, 挑起parents嘅某條神經, 緊係比佢地狂插la
---你幾時聽人講過慈禧係會講道理? 只有佢鬧人/侮辱架姐, 但你講d佢唔like聽嘅野就唔可以

原帖由 lugano 於 10-11-30 16:58 發表

我很認同呢兩位家長, Statistical data proves……

我的小兒剛考入了聖保羅男校小一, 看到聖保羅男校中學部升大學的成績, 心情都有點兒那個, 主觀願望當然希望將來聖保羅男校整體有所進步 (See Pg. 29頁)

http: ...

happyelimme這位喇沙媽來撐喇沙alum. 喇沙精神神聖不能褻瀆, 其他學校點講都得 !!!喇沙帝國萬 歲 !!!慈禧萬 歲 (不過吳知關佢mud事)!!
lugano話齋: 不喜勿插, 希望無挑起parents嘅某條神經

原帖由 happyelimme 於 10-12-1 22:46 發表
睇完, 你被插原因好簡單...
---你響spc嘅topic唔米講d讚美spc嘅說話, 只係1味實話實說又叫人去做街訪, 挑起parents嘅某條神經, 緊係比佢地狂插la
---你幾時聽人講過慈禧係會講道理? 只有佢鬧人/侮辱架姐, 但你講d佢 ...

eee, 似乎我真係挑起某人條神經bor
真身去左邊呢?? 真身唔見得人?? 要揾個10-12-5註冊得1分1個文章既a/c即時回post, 好急wor .唔洗急bor, 用番個真身回post都唔怕架, 呢度d daddy mami,  多數都唔會(除左個別會員)侮辱人架!
st. paul boys萬 歲!!!
st paul boys 好過st paul co-ed!!!
分身萬 歲!!!

原帖由 gladdiesum 於 10-12-5 19:11 發表
happyelimme這位喇沙媽來撐喇沙alum. 喇沙精神神聖不能褻瀆, 其他學校點講都得 !!!喇沙帝國萬 歲 !!!慈禧萬 歲 (不過吳知關佢mud事)!!
lugano話齋: 不喜勿插, 希望無挑起parents嘅某條神經
  ...

eee, 轉太  ?好難捉摸, 撐你又吳alright. 撐你wor , 更要快 更要急
邊個侮辱你 ? 勞氣成禁 ?

原帖由 happyelimme 於 10-12-5 22:12 發表
eee, 似乎我真係挑起某人條神經bor
真身去左邊呢?? 真身唔見得人?? 要揾個10-12-5註冊得1分1個文章既a/c即時回post, 好急wor .唔洗急bor, 用番個真身回post都唔怕架, 呢度d daddy mami,  多數 ...

你勞氣成點呀? 勞氣到唔敢用真身? 哈哈哈哈
原帖由 gladdiesum 於 10-12-5 23:16 發表
eee, 轉太  ?好難捉摸, 撐你又吳alright. 撐你wor , 更要快 更要急

撐我?? 邊句撑我呀? 從閣下由註冊以來的2個文章裡, 我只能揾倒呢幾句萬歲句子與"撐"有關: 喇沙精神神聖不能褻瀆, 喇沙帝國萬 歲 !!!慈禧萬 歲
閣下所謂的"撐我", 嘅"我"係指咩呢?
到今天, 閣下似乎與a/c "diversity" 1樣, 仍然未攪清楚1個獨立個體, 與1個組織(e.g 辦學團體)嘅關係, 勸你攪清楚呢點先再揾分身上來自我撐場吧

原帖由 gladdiesum 於 10-12-5 23:16 發表

醒目開學勳章 王國長老

版主按:
請各位能按主題發表而並非在這裡作罵戰.

如再有此情況, 違反版規者將會被禁言及封戶, 敬請注意!

‹ 上一主題|下一主題