用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人apply TT ar? - urgent w/ tks!
樓主: ting-ma
go

有冇人apply TT ar? - urgent w/ tks! [複製鏈接]

親子童讀樂

我上年都係好遲先交表, 我去到第5輪先in, 已經12月先有得in, 不過我仔 08年9月都有 am offer, 所以唔好太擔心, 有d人在 1st/ 2nd in之後有 offer 都未必會交留位費, 所以都唔係冇機會架. 上年我都同你們一樣咁緊張, 非常明白你們心情.  希望大家加油~~~~
原帖由 Ryancon 於 11-10-8 09:50 發表
aiya , 我好遲先去交form呀....咁我諗我b都無咩機會in gala , 前面咁多人,都收得7788 la

雖然係分四round in, 但每一round 都有名額的。大家放平常心,小朋友的表演真的很難預測,最緊要比小朋友食飽同有足夠的睡覺。

未收到表呀! 幾千人in, 機會真係

回復 57# TWINSCHERRY 的帖子

我同你同一日同一個時間呀!
好緊張呀!

我都2nd wk先交form, 未有interview sch, 可能 遲到 11~12月先in wok

回復 6# alicialee1210 的帖子

請問你係in主流or國際呀? 到最後會有無讀到祟真呀?

回復 83# baba987 的帖子

原來都會收細仔的,你個仔應該好叻!

想問下老師問家長什麼問題的呢? THX!

請問有冇人知道大概考什麼,要唔要考家長?

我都想知會考咩?我報主流班,有冇上年既家長可以分享吓,我個仔雖然係大b,亦都識講好多野,但佢好怕羞,見到陌生人唔肯出聲,恐防都係陪跑居多。其實我都係抱平常心,但見到好多家長都好緊張,搞到我都緊張埋一份添!
‹ 上一主題|下一主題