用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 齊齊來暢所欲言
樓主: wpwong
go

齊齊來暢所欲言 [複製鏈接]

Re: <<北角救世軍育嬰院暨幼兒園>>齊齊來暢所欲言

Hi KooKoo

I have put the photos CD in Pui Hei's school bag.  Pls check.  Yesterday Hei Hei hurt his lip.  He said it is hurt by a carpet.  I ask why ....  he cannot fully explain to me, sometimes he said story A and later it become story B.... so funny     I forget to ask teacher today.  Let me ask tomorrow.

I also hate cold weather.  If too cold I will become a snack and "冬眠" all day.  

Will you buy Lunar New Year clothers for Pui Hei?  I want to, but don't what is this year fashion.  Have you seen in North Point Market (Ma Bo Road).  Last year, I bought in "華x" but this year .... don't know where to buy.  How about in 華豐?  If you have time, can you go to a look for me?  Because last year, Hei Hei has 華服日 in school.  I think this year will also have the day.

:
Grace Lee

樂熙媽媽, thank you, 我今晚去接佢時會check, 今年都有華服日呀, 就係2月17日, 即係放假後第1日返學, 我今年唔會買華服啦, 因舊年佢堂哥俾左套, 舊年著時仲好長, 今年應該岩岩好卦(未同佢試) , 我係馬寶道見到有得買, 尤其女仔款仲多, 你可以去睇下, 仲可以同陶陶扮靚靚 ( :  : 你個荷包要大出血lu ), 華豐可能會貴d, 另外, 聽人講d上樓街市內都會有, 不過d料可能冇咁好, 薄d.

係wor, wpwong, 嬰園都會有華服日, 你都可以去睇定啦

anna, 今年你會點同芝芝扮靚靚呀?

醒目開學勳章

Hi Koo Koo,

我已早有準備, 到時會問他表哥攞, 因如果去買, 今年啱下年就唔啱, 好似好浪費咁, 而他表哥都只著過一兩次, 所以攞來著下應下節便算, 現階段我寧願留番D錢幫佢他攞去賑災做善事好似更有意義嘛 !!!

冰冰

樂熙媽媽, 我睇左啦, 不過點解冇hei hei同攞獎ge , 哈哈, 話你知我昨晚幾大懞, 我以為係vcd, 咁就放入部dvd機, 諗住同沛希一齊睇, 但開唔到, 個機顯示出"cd", 剩係度play, 冇野睇, 我心諗會唔會係未轉format呢, 沛希就係度猛話要睇, 我就同佢講話開唔到要等爹地返黎睇下點開, 咁好喇, 爹地返到黎我地一齊話睇唔到運動會隻vcd, 咁佢就話可能要用電腦睇, 跟手佢就拎隻碟出黎一睇, 咁就俾佢話我唔睇清楚隻碟名, 話明係睇相, 仲話係vcd, 有冇搞錯   

Yes, no Hei Hei in the photos.  Baba said teachers are so busy and no time to take photos in their groups.  I hope other school will take it and send it to us.

You are so funny, cannot distinguish CD / VCD  

HAHAHA  
Grace Lee

Hi KOOKOO

"anna, 今年你會點同芝芝扮靚靚呀? "

我諗住唔買啦!到時會著再舊時件華服背心, 試過啦 !重可以著最後一次   (已經第三次)慳

anna, 我都係著番舊年個套, 不過我而家有d擔心, 個衰豬, 而家間唔中午睡後會賴尿, 如果衰左, 咁個條衭咪.... :cry: , 我冇可能同佢帶多套換架

Hi all

Very cold today.  Take care, don't get sick.

Grace Lee

樂熙媽媽 寫道:
Hi all

Very cold today.  Take care, don't get sick.

you too!

咁凍你屋企會唔會打邊爐呀?

I will have hot pot tonight.  Too cold  la
Grace Lee

早幾日你咪問華服ge, jusco有得買, 你click下面條link呀:

男童華服

Thanks.  Let me see in these few days.
Grace Lee

HI KooKoo

今晚咁凍一於出去打邊爐,唔會預芝芝,因為佢食o左飯

I will also have hot pot at home.  Of couse, not include Hei Hei.  He is very trouble.  I will ask maid to give him rice first.  And he can play toys when we are eating.   :   :
Grace Lee

我地冇得打邊爐, 一來冇爐, 二來冇時間洗野, 三來危險驚沛希搞搞震, 都係等佢大d先.

Hi Everybody

How was your hot pot last Friday?  I enjoyed very much.

Where have you been during weekend?  I only went shopping to buy shoes for Hei Hei and ToTo.  but cannot find suitable for Hei hei.  

Hei Hei has not go to school because of fever.  He is alright, just get cold.  I think we can back to school tomorrow.  
Grace Lee

HI  樂熙媽媽 & KOO KOO

上星期日已經幫芝芝辨o左新年既靚衫,因我分公司做嬰兒用品,當年芝芝出世送o左2000禮券,用剩1000元,成日都唔記得用所以今次要用o左去

樂熙媽媽
樂熙病左無事嗎?希望佢快d好番無事,明天可以同芝芝玩

hello, 昨日好多野做, 冇時問入黎傾, 樂熙點呀? 今日有冇返學呀? 死啦, 我昨晚拎件中國衫出黎諗住俾沛希試下, 我就咁拎起條衭黎睇, 好似短左, 件衫就好似ok, 叫佢試下, 佢又唔肯試, 睇下今晚試唔試到, 仲諗住舊年佢長咁多, 希望著到啦 :-|

Hi KooKoo

Hei Hei has not back to school.  He has fever last night again.  It is better for him to stay at home for rest.

i still have not find a suitable new year clothes for Hei Hei.  Hope I can find one this weekends.
Grace Lee

樂熙媽媽, hei hei今日有冇返學呀? 有兩樣野提你呀, 帶濕紙巾(3包), 同埋中國兒童玩意或物品.
‹ 上一主題|下一主題