用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無York 12月19-21日 in嘅仲未收信?
樓主: tc080628
go

有無York 12月19-21日 in嘅仲未收信? [複製鏈接]

回覆:有無York 12月19-21日 in嘅仲未收信?

無問過我地喎

我都冇

回復 TeriAnla 的帖子

多謝你嘅分析. 小朋友而家嘅interview 真係唔簡單. 你個小朋友好叻呀, 考咁多間都收真係要向你指教一下!

回復 bbqueendom 的帖子

你個9月b 幾時in 架...我b 都係9月架..但未有消息.

我個都係9月b, 有k1offer, 都無問我地喎

引用:Interview個日問? +

原帖由 chopin999 於 13-01-18 發表
Interview個日問?
係,interview時問的。

今日收到學校回信,囡囡被列入"特殊情況的候補名單",沒有提供任何offer,也沒有reject,只是要再到學校參加briefing,請問有冇家長收到此信?

引用:今日收到學校回信,囡囡被列入"特殊情況的

原帖由 BunnyKing 於 13-01-19 發表
今日收到學校回信,囡囡被列入"特殊情況的候補名單",沒有提供任何offer,也沒有reject,只是要再到學校參 ...
下,咁奇怪嘅,咁信裏面有無講聽完briefing之後又會點呀? 咁你上次有無去聽呀? Sorry, 我好多嘢問添

Yes, I also received the same letter this morning. My daughter is a "Small B" who was born in Nov 2011. The letter informs me that my daughter "has been categoried as a 'exceptional case' candidate..." and I (as her parent) am invited to a "private briefing before offering [my daughter's name] a place...".

I just hope this is something good...

上次有去聽簡介會呀,封信冇講話聽完呢個小組會議會點,我都有D唔明點解,其實收就收,唔收咪唔收囉,點解又要再去聽briefing???不過上次in時老師有話小朋友太細,問我考唔考慮14年先讀pn

I also did attend the previous briefing session.

引用:上次有去聽簡介會呀,封信冇講話聽完呢個小

原帖由 BunnyKing 於 13-01-19 發表
上次有去聽簡介會呀,封信冇講話聽完呢個小組會議會點,我都有D唔明點解,其實收就收,唔收咪唔收囉,點解 ...
唉,唔怪得知呢度啲家長話York好多花臣嘢啦

引用:Quote:原帖由+BunnyKing+於+13-01-19+發表

原帖由 tc080628 於 13-01-19 發表
唉,唔怪得知呢度啲家長話York好多花臣嘢啦
唉,真係好認同

咁有冇人好似我咁仲係咩信都未收到

引用:咁有冇人好似我咁仲係咩信都未收到 +

原帖由 MMAAXX 於 13-01-19 發表
咁有冇人好似我咁仲係咩信都未收到
我囉,我都仲未收到,希望在明天,共勉之!

我都係乜都未收到呀!十月B!唔通最後嗰批全部都係呢種exceptional case?

引用:Quote:原帖由+MMAAXX+於+13-01-19+發表咁有

原帖由 tc080628 於 13-01-19 發表
我囉,我都仲未收到,希望在明天,共勉之!

我都未收到,放心!我陪你

引用:我都未收到,放心!我陪你 +

原帖由 vikiepaul 於 13-01-19 發表
我都未收到,放心!我陪你
等到人心都煩埋,究竟仲要等幾耐

‹ 上一主題|下一主題