用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 今日網上公佈了校際音樂的考試時間表啦 ...
樓主: Smiile
go

今日網上公佈了校際音樂的考試時間表啦 [複製鏈接]

Re: 今日網上公佈了校際音樂的考試時間表啦

ryancat,

多謝你的支持 , 我想你和我心情一樣 , 不是要求他一定攞獎, 但希望能發揮到最好 , 因下午才進行 , 要大約5點左右才知分數 , 不過我會遲些分亨一下他的過程 , 我沒有帶他去參加 , 所以要由他口述 , 唔知他會不會成舊飯!

醒目開學勳章

ryancat

放心啦, 俾d信心你仔仔嘛!!

Dear All,

May I know whether we need to wait for the child's result, or if we left after his performance, then the result would be mailed to me?

My son is no. 9 in the am session, so, if I need to wait the result, that means I need to wait before lunch. Am I right??

Coco33

ryancat,

小朋友已完成比賽了 , 分數不是太高 , 可以取CERT , 但比預期有少許失望 , 老師亦認為不可能 , 帶隊的家長亦不明白 , 但始終各花入各眼 , 唔緊要啦 ! 希望你能成功演出!

mslamlamma

恭喜妳小朋友順利完成比賽!分數不是太重要,總算是一個寶貴

ryancat,

係呀!75-79是良好 , 80-89是優良 , 90以上是榮譽!

激 c  我啦.
d 職員叫我老公 6:00 前去拎分紙
原來 5:00 已走哂   
照算呀 ?
點樣可以拎返呀
你們要將一切的憂慮卸給神,
因為祂顧念你們
彼前 5:7

醒目開學勳章

JAZZMAMA