用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 保良局慧姸雅集幼兒園&幼稚園 ...
樓主: cecilau
go

保良局慧姸雅集幼兒園&幼稚園 [複製鏈接]

Re: 保良局慧硏雅集幼兒園&幼稚園

囡囡話今天俾同學仔咬了一啖,不過可能唔咬痛,佢話冇喊~ 又冇話俾老師聽。佢又唔嬲唔喊,冇野咁,服佢=.= 唯有教佢這樣不對的,不要學~~

今天一早會去台灣做野+食野,

最快星期二見

hi,

我今朝好早呀,阿囝猛話要做happy channel 呀,希望他願望成真.   

你好嗎? 莫老師個樣就cool d, 不過佢好細心的. 佢每日都會寫少少我仔係學校的情況呀. 都幾好呀.

我個仔前日跌損左面仔呀.... 禽日返學個個都問佢發生乜事啦..

myviolet 寫道:
Hi, how are you today?

candy,
你真係好早呀... 希望佢有得做啦...

alienova
咁你女女都幾好蝦呀..    
玩得開心d啦.. 你女女有無去呀?

cecilau
您兒子他無什麼嗎? 在那裡趺損?要小心一點.

迪士尼雙重享受  
我聽日諗住去玩埋第二次,有沒有人想一起去?

我仔仔係屋企的平台玩的時候跌親的. 面仔就損左啦.. 仲未好返哂啦...

你就好啦.. 有得去disneyland 玩. 不過我就覺hk disneyland 真係好細呀.

myviolet 寫道:
cecilau
您兒子他無什麼嗎? 在那裡趺損?要小心一點.

無法了,仔仔一次都未去過,我亦是上次帶客人去留下的票,希望他可玩得開心了.

千萬不要讓他抓面, 或給他貼上可愛的膠布.

要準備放工了, have a nice weekend!

Hello Everybody Just to say HI

近日有咩事發生亞? 點解e+得幾個人講野架, 唔得啦, 我要開始同大家一齊努力啦...   

davy 將於26/9入學.....到時見大家...
:verycold:

candy0615,
davy 咁快就返學啦.... 我諗佢一定會喊到7彩啦... 見到婆婆抱住佢都喊到7彩呀...

童童返學開心嗎?

今日咁大雨應該掛黑雨,整到濕晒.天文台真係離晒譜   

我都係咁話呀... 真係好大雨呀.. 我同仔仔返到學校都要換過哂所有的衫褲呀...

babycancan 寫道:
今日咁大雨應該掛黑雨,整到濕晒.天文台真係離晒譜   

我阿囝仲係學校"冼"親,好采無事.他成日就圍跑,叫住都係咁,點知跟住無晒表情,教訓下他都好.

CANDY,
係行返學的時候, 我仔仔都跌到呀.. 因為個時太大雨,我叫佢行快d, 點知就趺倒啦...

你仔仔做左happy channel未呀? 今朝我見到有外籍老師啦... 唔知佢地今日上英文堂會點呀.

hihi 我返來了!
今朝早我同阿女返學都係成身濕晒!平日可以輕鬆載的士,今朝一部都冇~ 焗往搭叮叮,行截斜路淋雨先返到 (呢個時候會發現保母車有好處),好在今日心血來潮,諗住帶返套spare 衫褲放係學校,結果用得著,可立即幫囡囡換上。

今朝我都見有個小女孩,入了校門後在地下撻親,看來在落雨天早上,校門內應加返張地氈!

阿女有得換衫還好,最慘還是大人,我對鞋差點把我跣4

希望放學時會好好多啦!

CANDY0615 寫道:

Hello Everybody Just to say HI

近日有咩事發生亞? 點解e+得幾個人講野架, 唔得啦, 我要開始同大家一齊努力啦...   

davy 將於26/9入學.....到時見大家...

hi candy,

不為意你囝囝原來咁快可返學,到時又可見你啦!

alienova

你返來啦... 好玩嗎?

係呀.. 大人真係慘呀.. 我都濕住返工啦...

我諗放學應該OK的, 而家都無雨啦.

myviolet,

迪士尼好玩嗎? 小朋友百玩不厭的地方!昨天是迪士尼一歲生日,電視台間中就有講迪士尼,阿女一看到電視播,就企定定看,好似點左穴咁!

不過上周未聽說天氣不太好,有些朋友原約好去迪湖的活動都順廷了。當天我在台灣原本已錯過的活動,又有機會玩了  
‹ 上一主題|下一主題