用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 06 劍鳴 k2 同學仔 - III
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 - III [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔 - III

Michelle)))) 見字請call我!!!!!

EVA & HT,

剛收到電話,佢地會如期5月6日同13日呀.可以讀返自己想讀的詩.信會呢幾日寄出.

剛完成校際鋼琴,所以琴晚先正式開始教個仔讀,佢成日自己做d古靈精怪的動作來配合首詩.又擅自改內容,冇厘正經. 自己train佢,真係....唉!

TINGMUM,

校際鋼琴??大定細的小朋友?
普通話-->重未開始, , 都係諗住比佢試吓炸!!
咁大家繼續努力la!  加油!努力!

Eva & Carson_mum
普通話而家會如期進行,咁我仲使唔使打電話去改時間呀?因我真係想5月6號wow, 定係你地咁早個d先可以改,我無得改嫁

謙媽,

我唔早, 我係3月16日先send出去, 總之你同佢講你要係5月6 日係張form 巳經填好, 同埋其他日期你可能不在港, 你等佢過埋今個星期, 你收到信先call佢都未遲, 佢地現在係亂七八糟la!

Eva, Thank you

Woo woo ...  :cry: 你地就好啦 ... 又收信、又收call .... 我一粒字都冇收過 ....  :cry:  

HuiTung,

我都冇收, 係我自己打去問, 話時話佢收唔收到我份form 都成問題!!

carson_mum, 你有無收到電話, 我地個日會取消. 會再比第二日我地wow>

Eva & TM,

昨晚終於收到信, 參賽日期同我報名時一樣, 仲有埋時間, 咁呢封係咪已finalised的?  因為attached 了一張notice, 話人數太多會另給日期云云 ....     

TM,

Scott 校際鋼琴好玩嗎?  上次好似聽你講Scott 開始唔like piano  

Huitung, 你幫tungtung報左物野朗誦呀

ianmami,

六號兒歌, 十三號詩歌呀 ~~~  分開玩      咁ian呢?

ianmami
收到電話啦!! 但問佢問題十問十唔知  

HuiTung,

我都係六號兒歌, 唔知有冇機會一齊呢!

Carson_mum,

睇你可以 人, 你係咪好番晒la!
仲有冇咳呀??

Huitung, ian 只參加一個詩歌,日期未定.

EVA, HT and all mami,

scott 冇去校際鋼琴,因為成日唔肯練, 又彈得慢, 我放棄了,下年先再比佢參加. 家姐有去, 84分, 彈得好好, 但冇名次. 佢彈到平日的水準,我己經好開心了.

其實我想問, 我同 ian 一樣, 只參加一首詩 (小鳥醒來了), 我選6號, 但份form沒有注明係選邊首詩, 見你地六號係兒歌,13號朗誦. 其實有冇指定邊日是for 朗誦??? 普師會好鬼亂, 搞到我都冇物士氣 !

TM,

參加項目及日期是自選, 參加兒歌&朗誦的通常都在一日做哂, 係我無無謂謂反兩日 所以冇指定邊日是for 朗誦or兒歌的.

eva,

Let me check the letter tonite

HT, 原來係咁!

普師會有冇搞錯, 我收到封信, 入邊係個女仔名的準考證,  都唔知佢搞物, 咁唔尊重家長的感受.

eva,

Our time on 6/5 is 11:15 - 12:45.  How about yours?  Do we have a chance to meet  

TM,

Do you mean they sent you a wrong pass  
‹ 上一主題|下一主題