用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天陰泳會..服務態度勁差
樓主: 叮叮噹噹
go

天陰泳會..服務態度勁差 [複製鏈接]

醒目開學勳章

我仔仔聽朝就上堂, 就睇下佢係咪搵個靚仔/妹黎上, 昨日打過俾個教練, 佢恰下恰下, 連我個仔幾多歲都唔知.....
應該有媽咪今日上左堂, 痳煩上黎報下料

咁麻煩你聽日一定要上嚟報料,你邊區?我大圍區,冇改地點,改咗時間
原文章由 叮叮噹噹 於 07-7-14 12:19 發表
我仔仔聽朝就上堂, 就睇下佢係咪搵個靚仔/妹黎上, 昨日打過俾個教練, 佢恰下恰下, 連我個仔幾多歲都唔知.....
應該有媽咪今日上左堂, 痳煩上黎報下料

我想問去咗消委會投訴,咁我哋仲會唔會繼續去上堂?

你地試下打呢個電話 : 2466 3138

"握"錢泳會

各網友你地可以試下打呢個電話 :2466 3138 / 2402 8877
address: 屯門建榮街 24 - 30 號建榮商業大廈 705b室

之前佢地留左呢兩個電話俾我,但都搵到佢地,但佢地d態度真係好差,完全唔諗住幫我地囉~!! 如果真係無人幫到我地,大家不如報警處理啦~!!

到目前為止請問有無人上咗堂或將會去上堂 ?  請報料

我都好想集合我哋咁多bk媽咪一齊報警,團結起嚟力量大啲
原文章由 lilyQ1666 於 07-7-14 12:42 發表
各網友你地可以試下打呢個電話 :2466 3138 / 2402 8877
address: 屯門建榮街 24 - 30 號建榮商業大廈 705b室

之前佢地留左呢兩個電話俾我,但都搵到佢地,但佢地d態度真係好差,完全唔諗住幫我地囉~!! 如果 ...

我頭先打左比佢地,個男仔接我電話,都幾好聲氣,而家我果班係1:8,年齡係5-9歲,兩個教練,我就好彩d,地點無改,只係時間改左係早上,佢地屯門個公司會開到晚上既9:00,我諗住一陣接左呀女放學就上去望一望,夠竟間野係咩野款,同埋我可以入場,不過要自費(講左等於無講,我夠知我可以自費入場啦 )不過算啦,我都總算揾到佢,有人比番d交代我,不過佢上成點我就真係吾多睇好,我星期二會上第一堂,到時上完再話比你地知個情況係點.

原文章由 eyan 於 07-7-14 13:31 發表
我頭先打左比佢地,個男仔接我電話,都幾好聲氣,而家我果班係1:8,年齡係5-9歲,兩個教練,我就好彩d,地點無改,只係時間改左係早上,佢地屯門個公司會開到晚上既9:00,我諗住一陣接左呀女放學就上去望一望,夠竟間野係咩 ...

梗係好聲氣啦,我聽KA麻
今日開班,我仲得閒過前兩日,證明上左堂大家仲少電話打上黎.
仲有,宜家我有辦法作有限度調班,想調可以打俾我.

天喬,

到而家你們都未講個"sorry" ,  而且係唔係應該係網上交代吓, 我們班家長都係"bk"網上看到你們泳會廣告先報名, 咁你應該係度交代清楚

原文章由 天喬 於 07-7-14 15:26 發表

梗係好聲氣啦,我聽KA麻
今日開班,我仲得閒過前兩日,證明上左堂大家仲少電話打上黎.
仲有,宜家我有辦法作有限度調班,想調可以打俾我.

[ 本文章最後由 山林 於 07-7-14 15:36 編輯 ]

我本身報天水圍,二'五 2 :30-4:30.而家改落tuen mun,

原文章由 山林 於 07-7-14 15:34 發表
天喬,

到而家你們都未講個"sorry" ,  而且係唔係應該係網上交代吓, 我們班家長都係"bk"網上看到你們泳會廣告先報名, 咁你應該係度交代清楚

好,老實,泳班質數係唔多好既.調班年年,間間都有,只係好唔好彩既問題.一個資深教練動不動二,三百蚊一個鐘,始終只係$600(你地仲有好多係到組班,仲少過$600).......其實大家上完堂先啦,事實唔會比你地想像中差既.

講明我只係代表我自己發言,唔係代表公司.....

一句講哂,天晴泳會根本是一間黑店,
我問個17歲嘅"所謂教練"有冇教練牌,佢話唔知,要問公司,我忍唔住反問佢有冇HKID,洗唔洗問公司~~~ ,佢o地是無牌教練.....:tongue: :tongue:

今日有冇媽咪上咗堂??
上嚟匯報吓,THX!!!!

大家唔駛驚佢啲所謂條款,我問過消委會啦,佢地話如果在收款後先見到的條款是不成立的,一起到消委會告佢啦!!團結是力量!!

[ 本文章最後由 aves_y 於 07-7-14 17:34 編輯 ]

大家,我頭先上左去佢地個offic啦,係工業區既一個普通寫字樓單位,門口要望入去先睇到個招牌,入到去有幾張寫字台,有幾個男仔同一個女仔,0廿我話我報左名想再問下d野,0廿個女仔就同我入左房傾,我問佢關於保險既野,佢話係同"安泰人壽"買既,佢話如果自己驚可以再買保險,而游泳池都有公共既保險,0廿我再問佢會吾會要調班,佢就話吾會,除非個教練話暑假之後吾做.

天喬:你地個offic好大陣煙味呀,食小幾支啦!話晒都打開門口做生意,真係吾係太好,總之你地個電話keep住有人聽,我就放心架啦,吾係嚇我先得架.

原文章由 eyan 於 07-7-14 18:05 發表
大家,我頭先上左去佢地個offic啦,係工業區既一個普通寫字樓單位,門口要望入去先睇到個招牌,入到去有幾張寫字台,有幾個男仔同一個女仔,0廿我話我報左名想再問下d野,0廿個女仔就同我入左房傾,我問佢關於保險既野, ...

壓力大麻難免有D壞習慣
今日啲電話好好多羅,前兩日一收線就再響,幾驚呀.
今日開班返而有時間上下黎.

(我係近"長"個個呀)

[ 本文章最後由 天喬 於 07-7-14 18:28 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題