用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - part 18 之"暢所欲言話升班" ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - part 18 之"暢所欲言話升班" [複製鏈接]

長老,好清楚,今晚返歸實習下 .....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-9-6 10:19 硐表

2b

你跟住做先地除ga

1. 瞓係地先...
2. 再翻轉身, 面向地
3. 半身起, 用膝頭跪住

得唔得, 影張相我la你睇姿勢岩唔岩

原文章由 2bzmummy 於 07-9-6 09:15 硐表
細 B 話今晚想食 Italian .....

又一城間AMARONI 仲有冇~~~

vivi

呢間唔識,諗住去 Milano ... : : :

原文章由 vivi_vivi 於 07-9-6 10:29 硐表

又一城間AMARONI 仲有冇~~~

原文章由 2bzmummy 於 07-9-6 10:30 硐表
vivi

呢間唔識,諗住去 Milano ... ::" /> ::" /> ::" />

情迷Milano
依依的心想起你  幽幽的古典氣味
停在夢裏倚在花街下  回味仍令我心醉死
燈影中繽紛的你  衣香飄灑輕撲鼻
人獨處咖啡座昏昏睡  迷夢裏彷彿是你
愛上你Milano  夢在浪漫街道
啖Cuppucino  擁抱你
愛上你Milano  夢幻獨自編造
但願夢內傾慕  只有你*

原文章由 smum 於 07-9-6 09:39 硐表

happy birthday to 細b

2b

今朝諗住一早醒個SMS 俾妳賀細B,但係太忙。
ANYWAY, Happy Birthday to 細B

長老

其實 Miano 適合兩個人去撐,不過今晚要帶電燈膽 ....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-9-6 10:33 硐表

情迷Milano
依依的心想起你  幽幽的古典氣味
停在夢裏倚在花街下  回味仍令我心醉死
燈影中繽紛的你  衣香飄灑輕撲鼻
人獨處咖啡座昏昏睡  迷夢裏彷彿是你
愛上你Milano  夢在浪漫街道
啖Cuppucino  擁抱你 ...

vivi EE

咪鬼咁客氣喇 ...... 釘 Q 呀 .....

細 B 上

原文章由 vivi_vivi 於 07-9-6 10:33 硐表

2b

原文章由 2bzmummy 於 07-9-6 10:40 硐表
長老

其實 Miano 適合兩個人去撐,不過今晚要帶電燈膽 ....

2b

好似電燈膽先係主腳wor

我同hb 好like去'五六十年代'餐廳....不過冇去成5-6年, 唔知摺佐未

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-9-6 10:49 硐表

2b

我同hb 好like去'五六十年代'餐廳....不過冇去成5-6年, 唔知摺佐未

ANNIE,

呢間嘢我唔哋材,係咪好出名好貴架,我大鄉里呀,介紹嚟聽下。

去到意大利咁遠食
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

長老

所以咪一次咁多帶埋呢個電燈膽囉 ...

我上星期去 Milano 隔離既廁所,見到仲度 ....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-9-6 10:49 硐表

2b

原文章由 2bzmummy 於 07-9-6 11:04 硐表
長老

所以咪一次咁多帶埋呢個電燈膽囉 ...

我上星期去 Milano 隔離既廁所,見到仲度 ....

sorlo

妳成日週圍食,又LIKE 做IT 人,不如妳整個BLOG 講下邊間餐廳,一齊柴娃娃啦

原文章由 vivi_vivi 於 07-9-6 11:02 硐表
ANNIE,

呢間嘢我唔哋材,係咪好出名好貴架,我大鄉里呀,介紹嚟聽下。

vivi

我同hb都like懷舊, 所以呢間餐廳的裝修環境好岩我地, 最like有philipino live band 唱歌, 有個好細舞池可以跳舞  價錢都唔太貴, but 氣氛一流

正確名係五十年代餐廳

餐廳內收藏著各式各樣的老舊物品,例如老照片、老唱片、老車牌、舊啤酒瓶,亦因為這樣的裝橫而令到此店顯得特別醒目和自己流露出古舊風情,而且這裡的擺飾每隔半年就會更換一次,絕對令到你大開眼界,再加上星期一至六晚上都會有來自菲律賓的樂團演出,而老客人亦經常上台和樂團一起同歡作樂,令到氣氛更加熱情高漲,食慾當然會大增啦。

營業時間:上午11:30~下午2:00,晚上6:00~深夜12:45,周五、六,營業時間延至凌晨2:00

香港島中環德己立街34號3樓
Tel : 25230238

2b,
係喎..今日細B生日 會點同佢慶祝呀...
幫我同細B講auntie祝佢身體健康,學業進步
越大越叻仔..

原文章由 vivi_vivi 於 07-9-6 10:33 硐表

2b

2b,annie,sorlo,vivi

妳地講d餐廳我都未去過....有機會帶我
呢個大鄉里去威下啦:loveliness: :loveliness:

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-9-6 11:13 硐表

vivi

我同hb都like懷舊, 所以呢間餐廳的裝修環境好岩我地, 最like有philipino live band 唱歌, 有個好細舞池可以跳舞  價錢都唔太貴, but 氣氛一流

正確名係五十年代餐廳

餐廳內收藏著各式各樣 ...

vivi

正確名係五十年代餐廳

annie,

多謝介紹,唔知幾時有機會去食呢

annie,
無計啦..上0黎呢度係精神之柱0黎架麻...:D  
有得憑歌寄意更要啦

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-9-6 09:40 硐表
格格

公私兩忙都咁有雅興'哼'兩句歌

ne 排我晚晚唱'洗白白'

原文章由 vivi_vivi 於 07-9-6 11:21 硐表
annie,

多謝介紹,唔知幾時有機會去食呢

vivi

我都好耐冇去lu:-| :-| :-|

睇怕要兩位小主大d 先可以再去

原文章由 alicetong 於 07-9-6 11:21 硐表
2b,annie,sorlo,vivi

妳地講d餐廳我都未去過....有機會帶我
呢個大鄉里去威下啦:loveliness: :loveliness:

alice

你鄉下都有好多出名的餐廳, 秋風送爽時會搵你帶路去威

長老

家下係新雄雞中心喎 .... 都好多年喇....

vivi

正確名係五十年代餐廳

‹ 上一主題|下一主題