用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 IN左金桔園的朋友, 收到信未?
樓主: newfather
go

IN左金桔園的朋友, 收到信未? [複製鏈接]

Re: IN左金桔園的朋友, 收到信未?

yan_yan_mummy,

恭喜、 恭喜,恩恩好叻女呀!

我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

Icecrm,
Good luck to you!!  For Tsz Chuen, I don't think he has any chance.    

yes,  我住TKO 坑口 ~ 收咗 kent rd PM class 呀!!
咁轉上午咪好"敏水"!

FungMm 寫道:

不如大家做個統計呀.  : 因為有朋友話kentville收生會睇咪地區喎(因校車理由).  好似我住區分咁呀, 2005的K1全部只收pm class.

*Sorry各kentville的家長及老師. 我都係聽聞架! 哈哈
希望藉此可以減底我的緊張呢.... :cry:

FungMm - TKO (坑口) = Unkown
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

簽名被屏蔽

Hi, all,

收了你地讀AM 的朋友, 請問你地係咪 select am only???

唔係呀麻,因地區而收人....  :-x

Me too la   
艾菲 寫道:
Icecrm,
Good luck to you!!  For Tsz Chuen, I don't think he has any chance.    

簽名被屏蔽

Ivy & poohpooh1668,

唔好咁諗~~ Charmaine都in得唔好... 但我都有一線希望啦~!!

等你地驚喜既消息啦~!

cherly,

Hello!  Are you live in TKO.  Have go to nursery of your son?  Nice to meet you - friends' of TKO.

俊俊差唔多到兩歲,不過仍然係一舊飯   
IceCrm 寫道:
Ivy & poohpooh1668,

唔好咁諗~~ Charmaine都in得唔好... 但我都有一線希望啦~!!

等你地驚喜既消息啦~!

kent哥:

唔該哂你呀,咁我都要諗下辦法做d野呢.

Congrauation Cherly

I still in office, so I don't know the result yet, but may I know you were choose pm class on application form or not?? Also how did you son interview, did he sing a song and answer well?? Please let me know cause my son were born in OCT..and he can't speak well.....

Hi FungMm,

係呀,我住 TKO 東港城 架,你呢?
我囝囝有番PN班,開咗學三個星期。
希望有機會做同學仔啦!

醒目開學勳章

我之前無填到. interview 老師問我"如 am full 左會否考慮 pm" 我答: yes. 咁老師就圈左 am 再寫 "or".

Mantic 寫道:
Hi, all,

收了你地讀AM 的朋友, 請問你地係咪 select am only???

Joeyjoeycheng ,

Thank you!!
我揀 am 但我話 pm 都會考慮。
我囝囝 interview 大致上都好合作 ,答咗九成問題,唱歌仲好大聲唱晒成首 ABC song ~ 好似佢開演唱會咁!我之前好有信心,不過見好多人都話 waiting list 既時候真係好驚,以為都可能唔收,因為始終佢仔細仔勝算有限!
希望你收到好消息啦!

Joeyjoeycheng 寫道:
Congrauation Cherly

I still in office, so I don't know the result yet, but may I know you were choose pm class on application form or not?? Also how did you son interview, did he sing a song and answer well?? Please let me know cause my son were born in OCT..and he can't speak well.....

me too ~

[quote]
talie 寫道:
我之前無填到. interview 老師問我"如 am full 左會否考慮 pm" 我答: yes. 咁老師就圈左 am 再寫 "or".

cherly,

Hi 我住新實城呀. 您囝囝係邊間呀?  我囝囝係Greenville(新實城)個間架. 會吾會已經係同學仔呢?

我都希望kentville會收囝囝呢? 因係我第一選擇嚟架! :

Alison,Pizza, mycathy, IceCrm, Ivy & poohpooh1668......................

我都好緊張呀

希望我地d仔仔囡囡可以做到同學仔     

簽名被屏蔽

Mantic 寫道:
Hi, all,

Interview 時老師都有問我am唔得,pm考唔考慮.  結果我個囝都分到AM.  其實pm得7班,而am有13班,應該分到am class的機會大D.
Trevor Mama
‹ 上一主題|下一主題