用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06 劍鳴 k2 同學仔
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔

Carson_mum, 我成個散晒. 好辛苦...

ianmami 寫道:
Carson_mum, 我成個散晒. 好辛苦...

ianmami,
你去打扙呀??!!    

Carson_mum,
我無食海鮮呀, 可能係調味or紅酒出左問題(因為午餐食左香草紅酒繪雞意) 20/8我join唔到啦, 呀囝要學游水呀, 下次有機會再同你地去威過......呀囝今日返學啦  

Carson_mum 寫道:
yuiyuibb
你係咪食咗D海鮮敏感呀?!

20/8我哋唸住9點幾10點入去玩; 玩到12:30就食lunch, 之後走人...

Carson_mum

book 了未jet

昨日黃昏去左"大尾瞥" 扒艇,講真我老公同個仔就開心, 但係我唔識游水就好驚囉

EvaFong88,
絕對認同你, 上次我都係去大尾督踩單車, 踩踩下老公話扒艇    嘩打死我都no no no啦, 我"紀"水架, 唔好攪, 點知佢同呀囝講, 等你大d飛nu你呀媽   :tongue:

yuiyuibb,

每次去大尾督, 就好似三項鐵人賽, 變左個水人

carson_mum, 我地去book 個個黃金海岸遊啦.. 我尋日一早同ian 去pick up 表哥, 先去冒險樂園, 再去mcdonald 再去睇戲再去玩同買野. 成個人散晒..

EvaFong88
"扒艇"咁浪漫...   , 上次同Carson去迪欣湖踩水上單車都散晒, 大少一陣叫去左, 一時話去右, 又話點解咁慢架.... c未!!  

ianmami
你book定我book呀? 你仲有冇"fan屎"去呀  

8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128 我prefer lunch wow 你呢. 仲有可以係尖沙咀坐車入....

1. IANMAMI 1 大1小
2. EvaFong 2大1 小
3. Carson_mum 2大1 小
4. yinyin 2大2小
5. 謙謙 2大1 小
6. Michellewong 2大1 小  
7. IANMAMI FRIEND 2 大1小

Carson_mum,

你估我想咁浪漫咩, 我成程都坐到值-值,我都好驚水.

carson_mum, 我無fans ka. 你多d ... 我搵唔到bb 爸爸. 佢地好似去左旅行...   

HuiTung, 你去唔去呀......

all, km 友你地去唔去jet

ianmami 寫道:
8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128 我prefer lunch wow 你呢. 仲有可以係尖沙咀坐車入....

1. IANMAMI 1 大1小
2. EvaFong 2大1 小
3. Carson_mum 2大1 小
4. yinyin 2大2小
5. 謙謙 2大1 小
6. Michellewong 2大1 小  
7. IANMAMI FRIEND 2 大1小

ianmami,

我都好想去呀!  妳地係咪約埋一起去?  因我見個website 有 free shutle bus departing from TST ... 要問hb想唔想去or另外日子, 可能同埋我爸媽去, 由妳propose 果日我為呢個function諗到頭到大埋 ....   :-x

HuiTung, 我地target book tst 車一齊去. 唔洗頭大wow. 慢慢諗下.

carson_mum, 好似bb爸爸今日返hk. 我再call 下佢先.

ianmami,

咁妳地book幾點上車?  我也prefer lunch.

HuiTung, 佢地好似only 一班車係10:00 or 10:30 check 下再比info 你...

ianmami
你再call吓bb爸爸, 等埋佢先book啦! 有冇問過係咪一book就要pay嫁??

你有冇收到電話有關今個星期日嘅生日會呀??

carson_mum, sunday 個party有呀, 你去嗎....我同謙媽一齊去. 仲有我再call下去.

有冇人今個星期六(8月5日)會返學校, 我會返去交學費同埋登記.

想問問你地要買幾多套恤衫&運動衫?

EvaFong88,  各樣一SET OK KA 啦.
‹ 上一主題|下一主題