用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經
樓主: maba
go

仔女經 [複製鏈接]

Re: 仔女經

annie 呀, 你真係幸福呀又唔駛勞汽又有個咁鬼屎叻既仔
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

sorlo 寫道:
annie 呀, 你真係幸福呀又唔駛勞汽又有個咁鬼屎叻既仔

天氣乾jel ~ ng 洗咁lai '潤' 我卦     我諗我勞氣過你地千萬倍

maba 寫道:
叫一吓布甸媽, 包你成日頂瓜瓜
叫一吓 annie na, 布甸媽會開心d架... (講吓笑啦)

大仔要玩貴族高爾夫呀

maba,

俾你 ~ 你都like玩ne d ga   

ng 係咩貴族野 :-|  :-| 係like 玩 bowling 同埋snoocker jel     (可能同計角度有關卦)   

[size=xx-large]早~~~

今日要返工hea 3粒鐘       

我又泥啦, 早晨呀, 今日呀女超多功課做~~~ :
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

sorlo 寫道:
我又泥啦, 早晨呀, 今日呀女超多功課做~~~ :

Sorlo,

骨摩0 ~      

噚晚同阿仔一齊做功課做到10典, tdy 佢淨做每週一篇同埋news cutting        (babi tdy off ~ 我話今朝if 佢攪掂d 功課, 下晝操完水可以去wet lu      ),

好開心呀, 依家呀女話想發育期做下運動, 想操番水, JOIN 番學番個SWIMMING TEAM ,若果佢真係肯就好囉

sorlo 寫道:
好開心呀, 依家呀女話想發育期做下運動, 想操番水, JOIN 番學番個SWIMMING TEAM ,若果佢真係肯就好囉

'鄧'你開心      你同囡囡講游水可令到發育期ge身材好fit好shape ga ~     

下week 我仔參加校際水運會初賽, so 佢yday話叫阿sir幫佢操fit d   

佢中意運動真係GOOD GOOD GOOD 呀, 不過我係運動白痴泥架, 佢肯郁唔駛咁肥吞吞我都開心啦

sorlo 寫道:
佢中意運動真係GOOD GOOD GOOD 呀, 不過我係運動白痴泥架, 佢肯郁唔駛咁肥吞吞我都開心啦

而家囡囡係baby fat jel ~     我大仔ng係keep 住玩都係肥仔一名

收工      talk on monday again   

[size=xx-large]骨摩0   

早晨呀, 又一星期之始.... 聽日我去呀囡學校觀課日, 上唔到bkk傾計啦

sorlo 寫道:
早晨呀, 又一星期之始.... 聽日我去呀囡學校觀課日, 上唔到bkk傾計啦

係咪觀全日ga

我選左觀二堂, 費事個女覺得我及住佢咁煩啦, 跟住去搵家教會的人傾計傾計咁, 所以又搞左一日囉

sorlo 寫道:
我選左觀二堂, 費事個女覺得我及住佢咁煩啦, 跟住去搵家教會的人傾計傾計咁, 所以又搞左一日囉

而家做人父母真係      btw 傾多d知多d   

依家我好始無呀女剛番中一時咁緊張, (查實唔到我緊張), 我估呢次觀課日都未必好多家長去呀

sorlo 寫道:
依家我好始無呀女剛番中一時咁緊張, (查實唔到我緊張), 我估呢次觀課日都未必好多家長去呀

其實緊張就實緊張, 不過要阿Q d lor      我成日自我安慰.....品學兼優ge個个唔係我個仔  :cry:  :cry:

Annie 你個仔好掂呀, 若果我個女似你個仔就好囉... 呵呵.......

sorlo 寫道:
Annie 你個仔好掂呀, 若果我個女似你個仔就好囉... 呵呵.......

攪到佢阿ma 成個din 婆咁.......就真係好掂ge       
‹ 上一主題|下一主題