教育王國

標題: 有冇人已經收到"福建"取錄信? [打印本頁]

作者: volley    時間: 09-2-4 21:19     標題: 有冇人已經收到"福建"取錄信?

有冇人已經收到"福建"取錄信?

聽說已經有人收到confirmation. is that true?
作者: yanmami88    時間: 09-2-4 21:55

1月尾已收到, 現在非常頭痛如何做好
作者: Elona    時間: 09-2-4 22:34

是怎樣形式通知的 ?

原帖由 yanmami88 於 09-2-4 09:55 PM 發表

作者: Elona    時間: 09-2-4 22:36

要幾時註冊 ?

原帖由 yanmami88 於 09-2-4 09:55 PM 發表

作者: yanmami88    時間: 09-2-4 23:11

寄信通知, 要2月7日做英語評估後(決定分中文/英文班)再通知註冊日期,估計2月中
作者: ytpeople    時間: 09-2-5 10:23

福建中學的網頁話3月至公佈架喎!如果真係收左你孩子,咁你的孩子成績或其他表現一定好勁喎!

可否講講你孩子的成績(全級考第幾?)或其他表現啊?
原帖由 yanmami88 於 09-2-4 23:11 發表
寄信通知, 要2月7日做英語評估後(決定分中文/英文班)再通知註冊日期,估計2月中

作者: Elona    時間: 09-2-5 11:13

我啱啱打電話比福中, 佢地話2月7日考筆試呢批學生是尖子, Second in 是由校長接見, 其餘學生既取錄結果應該於3月在Web 上公佈

原帖由 ytpeople 於 09-2-5 10:23 AM 發表
福建中學的網頁話3月至公佈架喎!如果真係收左你孩子,咁你的孩子成績或其他表現一定好勁喎!

可否講講你孩子的成績(全級考第幾?)或其他表現啊?   ...

作者: ytpeople    時間: 09-2-5 13:44

啊!原來如此!
原帖由 Elona 於 09-2-5 11:13 發表
我啱啱打電話比福中, 佢地話2月7日考筆試呢批學生是尖子, Second in 是由校長接見, 其餘學生既取錄結果應該於3月在Web 上公佈

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5