教育王國

標題: 有無人知道復活節有無挖蛋活動呢? [打印本頁]

作者: Crabtree    時間: 09-2-22 18:42     標題: 有無人知道復活節有無挖蛋活動呢?

如題???
作者: happyfriend    時間: 09-2-23 03:31

我22/2打電話問過, DB負責人話未知道今年安排
作者: Crabtree    時間: 09-2-24 17:30

如果你有任何新進展, 可否上嚟BK分享吓, 多謝!
作者: misskwokwok    時間: 09-2-25 12:12

請問咩係"挖蛋活動"??如有詳情,上黎update下我呀!
作者: francinebubu    時間: 09-2-25 15:37

如有 , 可否pm我呢 ?

原帖由 happyfriend 於 09-2-23 03:31 發表
我22/2打電話問過, DB負責人話未知道今年安排

作者: CandiceMaMi    時間: 09-2-26 15:53

I also have interesting, pls PM to me. TKS.
作者: siuheijoeblack    時間: 09-2-26 22:08

如果你唔怕遠既話,愉景灣應該會有活動
我之前係入面反工,每次見佢地既節日活動都會有好多島上 / 島外既小朋友參加嫁!
作者: ngahei550    時間: 09-2-27 13:54

Happyfriend:

我都有興趣, 想問上年在那裡玩的?
如知到可否pm比我, Thankyou very much.
作者: happyfriend    時間: 09-2-28 06:33

上年在愉景灣, 打電話問過, 今年都會有, 約是3月初至3月中公布
作者: Gar    時間: 09-3-7 01:29

原帖由 happyfriend 於 09-2-28 06:33 發表
上年在愉景灣, 打電話問過, 今年都會有, 約是3月初至3月中公布

請問有無最新消息, 可唔可以 update 下.
作者: peggyching    時間: 09-3-7 09:48

我都想知!
作者: happyfriend    時間: 09-3-7 09:48

有消息即通知各位, 應該是在4月10 ,11日, 3月中有詳細消息
作者: Gar    時間: 09-3-7 10:44

原帖由 happyfriend 於 09-3-7 09:48 發表
有消息即通知各位, 應該是在4月10 ,11日, 3月中有詳細消息

唔該晒先
作者: FungBBMaMa    時間: 09-3-7 19:44     標題: GOOD news

http://www.dbay.com.hk/icms2/template?series=43&article=3578

「沙灘獵蛋奇兵」2009的入場費為每位小朋友港幣80元,其中30元將撥捐專門透過遊戲以豐富小朋友生活的非牟利機構「智樂兒童遊樂協會」,參加者並會獲贈一張價值港幣50元的美食禮券,讓他們與家人到D Deck任何一間指定餐廳品嚐令人垂涎的寰宇美食。

想參加「沙灘獵蛋奇兵」,在3月20日起就登入www.ddeck.com.hk報名,保證您和小朋友將有一個難忘的復活節!名額有限萬勿錯過
作者: winchoy16888    時間: 09-3-7 20:32

請問咩係"挖蛋活動"?係米得愉景灣咋
作者: MayMay_Lee    時間: 09-3-10 01:54

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5