教育王國

標題: 音樂會 [打印本頁]

作者: Ivyl    時間: 11-10-14 23:43     標題: 音樂會

音樂科要晌坊間搵音樂會嚟聽,請問deadline係幾時呢?因為好似仲未收到音樂科老師嘅通知.
作者: Bravewoman2011    時間: 11-10-15 10:58

has issued notice already: 13 Dec is the deadline.
作者: Ivyl    時間: 11-10-15 11:23

我囡1C班無收過呀 ,你哋幾時派架?
作者: HILDA0817    時間: 11-10-15 22:41

大家有咩音樂會好介紹呀 ?
作者: Bravewoman2011    時間: 11-10-16 11:00

just last week. You may check notice online to see if it is posted.
作者: id00288    時間: 11-10-17 10:02

太古 「港樂‧星夜‧交響曲」2011太空漫遊
11-11-2011
星期五 晚上七時半
跑馬地馬場遊樂場
免費入場
三歲或以上觀眾須持票入場

免費門票可於10月28日上午10時起到指定通利琴行或登入 suts.hkpo.com 索取,數量有限,換完即止。

http://www.hkpo.com/tch/education_outreach/education_programmes/education_detail.jsp?id=281
作者: id00288    時間: 11-10-17 10:19

《我的音樂日記》:快樂聖誕
現加開2011年12月2日 (星期五) 晚上7時半一場
門票由10月23日起於城市電腦售票網發售

作者: Celestine    時間: 11-10-17 13:00

原星上星期想買呢個, 點知3場全部得番單丁位, 最後買左d 唔係甘吸引既音樂會... 早知佢加場就等啦 ==''

原帖由 id00288 於 11-10-17 10:19 發表
《我的音樂日記》:快樂聖誕
現加開2011年12月2日 (星期五) 晚上7時半一場
門票由10月23日起於城市電腦售票網發售

作者: cheryl_liu    時間: 11-10-17 19:43     標題: 回復 6# id00288 的帖子

Thanks for sharing!
作者: Ivyl    時間: 11-10-20 00:41

thanks id00288.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5