用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 09年畢業生SAR BB 大個囝大個囡
樓主: mmak
go

09年畢業生SAR BB 大個囝大個囡 [複製鏈接]

今個星期開學啦!!
祝大家小朋友學業進步!!

蒑蒑一返學就有英默+中默,假期想休息,睇怕等到Easter啦!3月尾有assessment,完左就放假

我想問openday,係未好似去到12:00? or 13:00?

me 2 ar, Feb 6 lunch 完要返畫班, then 主日學.

30/1 就可以去溜冰.

原帖由 fyeung 於 10-1-27 11:42 發表
mmak & meowross,

我地無時間去ice-skating啦!lunch完要過TKO.
meowross,你帶埋d野比我.thanks!

sure! see u2!

原帖由 fyeung 於 10-1-27 11:42 發表

我地無時間去ice-skating啦!lunch完要過TKO.

原帖由 meowross 於 10-1-27 10:15 發表
OK, no problem! Chell wants ice-skating....

OK, no problem! Chell wants ice-skating....

原帖由 mmak 於 10-1-26 21:13 發表
fyeung,

何文田係最近, 如果早D上堂會好D, 唔使走黎走去...
係無咩時間... 好過無
希望升班個時間會好D, 再唔係就唔跳啦... 好倦了

好呀~ Feb 6 一齊lunch .

...

fyeung,

何文田係最近, 如果早D上堂會好D, 唔使走黎走去...
係無咩時間... 好過無
希望升班個時間會好D, 再唔係就唔跳啦... 好倦了

好呀~ Feb 6 一齊lunch .

原帖由 fyeung 於 10-1-26 17:45 發表
mmak,

你有無check過香兒其他地方上,可唔可以?以前我係英皇道上,星期四下午6:00 pm,之後轉左星期六,係TKO,上完去Tom Lee彈琴.
你走黎走去,都無咩時間溫書喎!

咁Feb 6去完Norfolk campus,係咪一齊lunch??我可以留到2:00 pm...

mmak,

你有無check過香兒其他地方上,可唔可以?以前我係英皇道上,星期四下午6:00 pm,之後轉左星期六,係TKO,上完去Tom Lee彈琴.
你走黎走去,都無咩時間溫書喎!

咁Feb 6去完Norfolk campus,係咪一齊lunch??我可以留到2:00 pm.

原帖由 mmak 於 10-1-26 11:05 發表
fyeung,

咪返屋企囉....放11:15 返到屋企都係12nn, 有時食埋飯返到去未夠1:00p
D時間就用嚟溫書/做功課囉, 跟著再出去何文田.

其實香兒D時間好蝦人... 煩C

張baby boss card 過期了, anyway 我照帶俾你, 睇吓有 ...

ross,

sent, check

原帖由 meowross 於 10-1-22 10:31 發表
mmak

街外人可否參加? 我有興趣....

fyeung,

咪返屋企囉....放11:15 返到屋企都係12nn, 有時食埋飯返到去未夠1:00p
D時間就用嚟溫書/做功課囉, 跟著再出去何文田.

其實香兒D時間好蝦人... 煩C

張baby boss card 過期了, anyway 我照帶俾你, 睇吓有無用???

原帖由 fyeung 於 10-1-26 09:33 發表
mmak,

吓,咁你中間時間去邊呀??
有成4-5個鐘,返屋企再出黎??

係呀Feb 6可以帶埋張baby boss card借比我嗎??新年我去台灣,先去台南再上台北,唔知有無時間去baby boss mall玩,帶埋去睇下會唔會用得著.thanks!!

...

mmak,

吓,咁你中間時間去邊呀??
有成4-5個鐘,返屋企再出黎??

係呀Feb 6可以帶埋張baby boss card借比我嗎??新年我去台灣,先去台南再上台北,唔知有無時間去baby boss mall玩,帶埋去睇下會唔會用得著.thanks!!

原帖由 mmak 於 10-1-22 22:04 發表
fyeung,

英文班 放11:15am, 下午 4-5pm 去何文田跳舞, 每個星期日都係咁架啦, 慣晒.....
如果參加比賽就請假唔跳舞, 算啦... 唔參加 lu, 唔想搞到咁忙...根本都無時間練琴...

下星期就開始有quiz, 我囡仲未溫書呀. ...

call me please.

原帖由 meowross 於 10-1-23 10:34 發表
mmak

咁您下個SAT 返Essex Rd 嗎???之後一齊lunch ?? + icyskating???

mmak

咁您下個SAT 返Essex Rd 嗎???之後一齊lunch ?? + icyskating???

原帖由 mmak 於 10-1-22 22:05 發表
得卦??... 我得閒email 俾你.

得卦??... 我得閒email 俾你.

原帖由 meowross 於 10-1-22 10:31 發表
mmak

fyeung,

英文班 放11:15am, 下午 4-5pm 去何文田跳舞, 每個星期日都係咁架啦, 慣晒.....
如果參加比賽就請假唔跳舞, 算啦... 唔參加 lu, 唔想搞到咁忙...根本都無時間練琴...

下星期就開始有quiz, 我囡仲未溫書呀.....

原帖由 fyeung 於 10-1-22 12:54 發表
mmak,

Feb 7你仲要朝早去上英文班呢!下午又要去又一城.
你度下時間啦,有時間咪諗,無時間就算~
小學生活真係忙!!上星期考完試,今個星期有中默,下星期一有英默.放新年假可以鬆下,3月尾就小測啦!!

...

mmak,

Feb 7你仲要朝早去上英文班呢!下午又要去又一城.
你度下時間啦,有時間咪諗,無時間就算~
小學生活真係忙!!上星期考完試,今個星期有中默,下星期一有英默.放新年假可以鬆下,3月尾就小測啦!!

原帖由 mmak 於 10-1-22 09:20 發表
fyeung,

我囡想參加音樂比賽, 我就想攞 cash coupon 囉
你真係心水清~~ 臨近新年, 都係唔參加算啦!!

其實都好忙, 無咩時間練架...
Feb 6 SC OpenDay .. 如果參加要連踩2日, sunday 我囡要去香兒跳舞, 3月考一級 ...

mmak

原帖由 mmak 於 10-1-22 09:20 發表
fyeung,

Feb 6 SC OpenDay .. 如果參加要連踩2日, sunday 我囡要去香兒跳舞, 3月考一級 ...

fyeung,

Feb 6 SC OpenDay .. 如果參加要連踩2日, sunday 我囡要去香兒跳舞, 3月考一級試 老師唔prefer 我地請假的.

原帖由 fyeung 於 10-1-21 18:00 發表
mmak,

咁快??!臨近新年,唔參加啦!!去辦年貨呀!
不過老師比個份form,我有考慮參加,老師都叫蒑蒑試下.

有無人會去星期六個unicef繪畫比賽??

mmak,

咁快??!臨近新年,唔參加啦!!去辦年貨呀!
不過老師比個份form,我有考慮參加,老師都叫蒑蒑試下.

有無人會去星期六個unicef繪畫比賽??

原帖由 mmak 於 10-1-21 15:17 發表
fyeung,

係Tom Lee 與Royal Preferred Banking 合辦.

Little Music Talent Contest

Enrollment deadline : 28/1/2010

表演 日期: 7 Feb, 2010 (sunday)
Time: 3-5pm, Venue: Festival Walk 又一城

send fax 報 ...

fyeung,

係Tom Lee 與Royal Preferred Banking 合辦.

Little Music Talent Contest

Enrollment deadline : 28/1/2010

表演 日期: 7 Feb, 2010 (sunday)
Time: 3-5pm, Venue: Festival Walk 又一城

send fax 報名都得嘅 或者 我明天 email 張form俾你??

原帖由 fyeung 於 10-1-19 18:37 發表
meowross,

學多種樂器,咪搞我!而家算鐘意左彈琴,我已經好安慰.

mmak,

個日Tom Lee老師比左份form我,係咪紫紅色+白色架,參加彈琴比賽,不過係比$100,係咪??無$100現金卷,係咪同一比賽??

...
‹ 上一主題|下一主題