用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 URGENT - 請大家幫忙給予男拔小學申請表
go

URGENT - 請大家幫忙給予男拔小學申請表 [複製鏈接]

0    0    0    0

The restriction is only revealed to people who attended the admission briefing.
原帖由 HangYi 於 11-9-12 09:24 發表
Why I cannot see the max 5 pages rule in the app form?

Why I cannot see the max 5 pages rule in the app form?

呢樣野我絕對相信!

原帖由 ilj 於 11-9-10 21:00 發表
... 相信上天已經安排左一間岩佢既學校架喇.隨緣啦. ...

Sent......

唔係化, 12號都仲未有form? 用影印版都唔多好啦

im_csb

麻煩你都send 一份比我吖, 超級唔該您

[email protected]

pls send to me also. Thx

pls also send me the application form, many thanks!!!!

email : [email protected]

可否email 一份申請表給我, 萬分感激
million thanks !!

Sent......

要說的去年已說過,不想再多打一次。我只想說,我們去年有申請的云云學校中,只有這一間在截止申請前數天便把申請表格移走,箇中原因仍是個謎。說真的,不滿又如何?不想接受也得接受啦!
原帖由 SmallTungmama 於 11-9-11 12:17 發表
相信學校不會有心留難家長, 每間學校都有自己的一套招生程序, 如果家長要報考就只有依照學校已訂的程序去做,  正如你去年也一早部署,準時download表格.

...

相信學校不會有心留難家長, 每間學校都有自己的一套招生程序, 如果家長要報考就只有依照學校已訂的程序去做,  正如你去年也一早部署,準時download表格.

原帖由 thomasha 於 11-9-9 11:23 發表
此乃證明校方無視其表格下載方法的不便,每年均有同樣的問題。記得去年我們有高人提點,務必要準時下載表格,並要儲存一份,因為校方在截止報名前數天便會把表格下載連結移走,到時沒有表格就唯有左求右求。至今我還是不明白,校 ...

可否email 一份申請表給我, 萬分感激
thanks !!

可以只打開然後立即印出來,不下載,特別是公司電腦。
原帖由 Geni 於 11-9-10 22:50 發表

好奇一問,張form唔係download落嚟再print出來填嘅咩?點解填咗就冇嘅?

Dear All,
Can anyone email a copy of the application form to me [email protected]

Many many many thanks.

Regards,
ED

醒目開學勳章

原帖由 ilj 於 11-9-10 21:00 發表
唔係緊張,有真係無所謂,不過果日係星期6,係公司得閒,好自然拎左張表落黎係公司填埋喇,所以唔會有多張姐而又見到好多人pm問拎表,我要一個個刪除姐,所以都公開話比大家知我無囉.
小兒唔醒目果隻,所以機會係多心中有數 ...

好奇一問,張form唔係download落嚟再print出來填嘅咩?點解填咗就冇嘅?

原帖由 ilj 於 11-9-10 13:06 發表
唔會有人有都話無咁衰呀 張表又唔駛錢,要拎既大家身邊應該好多朋友都應該可以拎到.

一定會有人有都話無, 但我覺得唔可以怪人, 其實可以從中睇到d人做野有無heart, 呢個世界唔係樣樣野都圍住自己轉, 自己都唔努力, 邊個可以幫到?我都係咁教個仔,唔係針對, 另外, 現今世界個個都忙,個個都大壓力,最緊要量力而為, 我自己忙都訓都無得訓, 咁咪報少幾間囉
‹ 上一主題|下一主題