用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 LEGO班粉絲入來CHAT CHAT!!!
go

LEGO班粉絲入來CHAT CHAT!!! [複製鏈接]

0    0    0    0

想問吓邊度可以上呢個course? Thanks!

We liked lego,too.^^
My son was too young. He  joined in Brick Expert class which used "big" lego as a means to teach him social skills, creativity thinking and builld up his confidence.  It was very meaninful to his growth.  If u felt interested, u take a look their website: www.springup.hk

Can anyone advise more lego courses details as there is only two here but I am not interested in them.

thanks, jocool

LEGO班粉絲入來CHAT CHAT!!!

I also want to enrol my son to the lego class.  But can any fans tell me that any improvement is found after your kids join the class ?

Many thanks.

我想同亞仔5.5 歲, 想同佢 join 0709 sat-b2(5-6歲班, 星期六下午3-4點).  有無人上過, 知唔知好唔好.
同埋如果有人陪我一齊報, 兩個人同時可有95折, 咁仲有無其他家長有興趣同我一齊報呢??
原文章由 Obaby媽媽 於 07-9-25 11:58 硐表
你們有冇人會參加呢個課程呀?可以一齊報!
上一堂見過實物,幾得意的啊!

10月的課程

我想請問大家在那裡可以買到Lego機械人製作的配件,例如滑輪、齒輪、摩打、電線和RCX等。我的小朋友曾經跟小鐵人學過,他對Lego和機械有濃厚興趣,但我們的家住得較遠,不能經常去參加該課程,所以他希望可以在家裡「日砌夜砌」。希望有人知道告訴我,謝謝!

原文章由 Tommy 於 07-10-20 23:37 發表
我想請問大家在那裡可以買到Lego機械人製作的配件,例如滑輪、齒輪、摩打、電線和RCX等。我的小朋友曾經跟小鐵人學過,他對Lego和機械有濃厚興趣,但我們的家住得較遠,不能經常去參加該課程,所以他希望可以在家裡「日砌夜砌 ...

我幫我的兒子在信和中心買過,有一間鋪賣lego的。

‹ 上一主題|下一主題