用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

崇真幼稚園結果.. [複製鏈接]

前天打電話到崇真幼稚園問,結果會在11月8日寄出;不論考到定考唔到都會發信通知! 由此推斷,所有有參與面試的小朋友應該在下個星期三,四,五,六之內會收到通知信...大家不用急! 另外,我想同各家長分享吓,崇真幼稚園嘅面試都已經結束了,能否考取就聽天由命啦!無人會真係知道佢哋評估同埋取錄嘅標準;如果將得失看得太重自己都會很辛苦的! 加油吧!
   0    0    0    0

吓, 我今晚帶呀囝去面試喎, 咁即係我呀仔係伴跑呀???

原帖由 beckylai 於 11-11-2 09:30 AM 發表
前天打電話到崇真幼稚園問,結果會在11月8日寄出;不論考到定考唔到都會發信通知! 由此推斷,所有有參與面試的小朋友應該在下個星期三,四,五,六之內會收到通知信...大家不用急! 另外,我想同各家長分享吓,崇真幼稚園嘅面試都已經結束了,能 ...

係19/10面試小朋友的RESULT, 因為面試分四場

ahmo313, 唔會係陪跑,佢哋下個星期二先寄出通知書;呢個星期都係會有面試 (我有朋友嘅小朋友都係呢個星期先面試呀);我之前所講嘅結束面試,係指已經參加完面試嘅家長唔好咁擔心!如果令你誤會了真抱歉...

原帖由 ahmo313 於 11-11-2 09:34 發表
吓, 我今晚帶呀囝去面試喎, 咁即係我呀仔係伴跑呀???

等生仔的心情

兩星期不是今天嗎? 仲要到8/11呀.....
好似等緊生仔的心情, 到了預產期仲要等....

係啦,真係等到頸都長,仲要等!
成個星期可以點捱呀?

醒目開學勳章

唔係卦???又話14日內有結果既???

14 working days ja!

如果係11月8日先寄出, 會唔會有機會係第一同第二輪lo埋一齊揀呀?

如果係咁, 唔通佢地2場加埋鬥多'剔'就先分配學位?  

原帖由 beckylai 於 11-11-2 09:30 發表
前天打電話到崇真幼稚園問,結果會在11月8日寄出;不論考到定考唔到都會發信通知! 由此推斷,所有有參與面試的小朋友應該在下個星期三,四,五,六之內會收到通知信...大家不用急! 另外,我想同各家長分享吓,崇真幼稚園嘅面試都已經結束了,能 ...

我打去問都係話要下星期頭先會收到信~

噢 ... 咁真係要一等再等了....
仲諗住今日可能會收到添~~

醒目開學勳章

仲以為今日會收到信添, 又要等多一個禮拜

係囉, 早D收到, 係咩結果都好, 唔駛心卦卦嘛!

大家如果呢幾日要考SC, KV同KM, 不如收拾心情先, 加油,考完再返呢度分享過。

吾該晒你既通知呀!!!下星期至check信箱啦咁....

如下星個星期三先至寄出的話,已不是14個工作天內,而係"之外"啦!

唉, 我都望到頸都長埋勒....

佢地計星期一至五係工作日, 8/11又真係啱啱十四個工作天, 我覺得仲慘過等預產期, 陀緊嗰陣都照過超聲波知係仔定係女, 係單定孖...宜家, 一啲頭緒都無....嗚........等.............
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/missing_joe/my_photos][/url]

唔知點解呢個11月份真係過得好.....漫....長.... 可唔可以d時間行快d呀...快d有結果la.....

回覆 4# bagman 的文章

我都係咁話8/11至寄, 即係14工作天內都未知結果啦!
‹ 上一主題|下一主題