用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問有無N1A2AM既同學仔
樓主: vp071229
go

請問有無N1A2AM既同學仔 [複製鏈接]

Dec 11 or 18 都係星期六, 沛沛要返ballet呀 :(

可唔可以揀星期日呀, Dec 12 or 19???

原帖由 lihilda 於 10-11-18 07:17 PM 發表
好,不如先訂一日大家都有空的。Dec 11 or Dec 18?
Please visit 沛沛 blog
http://hk.myblog.yahoo.com/vv72919782003/

我地星期六都係唔得, 曈曈上午要返學校既興趣班, 下午要學 ballet, 所以我地都係星期日先可以去玩呀!

星期日無問題,我們prefer星期六因為我們要返教會。

Hi.... 差o的唔記得報告,今早 Jeslyn 上校車時,周太安排佢坐o係 Prudence 旁邊,我見Prudence 好細心咁想扶Jeslyn 同好想同Jeslyn 傾計呀! 呵呵~~~

大家有無參加星期六賣旗, 不如約一起去賣呀?

回覆 185# 小Bmami 的文章

我地無報名喎!

我地都無報名呀! 下次再有多數會報。

原帖由 Carman1112 於 10-11-26 09:30 發表
我地無報名喎!

醒目開學勳章

We haven't joined this time.
Maybe K2 la.

我地都無報名呀, 小朋友太細啦, 我估佢地仲未知咩野叫做賣期, 諗住下年先畀佢去參加^_^
http://hk.myblog.yahoo.com/vv72919782003/

好呀好呀, 一齊坐, 大家可以互相照顧, 入班房又可以一齊^_^

不過我都想報料, 星期一晚, 沛沛陪我地食飯個時, 我問佢今日係學校乖唔乖, 佢話有一個小朋友喊, 我問佢點解, 佢話係jeslyn喊wor, 沛沛話因為jeslyn曳曳, miss lit罰佢坐去紅組, 佢就喊啦, 仲喊左好耐, 最後校長帶左佢走, 唔知係唔係真係有咁既事呢...佢仲講到似層層咁

希望jeslyn無乜野啦.....miss lit真係對佢好嚴下wor :(

原帖由 蚊蚊PIG 於 10-11-24 03:21 PM 發表
Hi.... 差o的唔記得報告,今早 Jeslyn 上校車時,周太安排佢坐o係 Prudence 旁邊,我見Prudence 好細心咁想扶Jeslyn 同好想同Jeslyn 傾計呀! 呵呵~~~

我本來明天同 prudence 約了去一日餵羊仔團的, 不過唔夠人數成團, 我想問如果我地改下個星期日去, 你地有無人得閒可以一齊去呀?

我估真係Jeslyn 呀!!!!!

上星期四我去湊佢放學,同Ms.Lit 傾左一陣,佢話Jeslyn 正式上堂時無乜野,都好留心,但係一有空檔時就坐唔定、又或者同小朋友傾計,話佢有時想做某件事做不到時就大喊!

估唔到真係有發生,好彩有沛沛呢位線人報料!! 哈哈!!!

原帖由 vp071229 於 10-11-26 23:24 發表
好呀好呀, 一齊坐, 大家可以互相照顧, 入班房又可以一齊^_^

不過我都想報料, 星期一晚, 沛沛陪我地食飯個時, 我問佢今日係學校乖唔乖, 佢話有一個小朋友喊, 我問佢點解, 佢話係jeslyn喊wor, 沛沛話因為jeslyn曳曳,  ...

個發達行團最終都係去唔成..... 等候退錢中...唉!
曈曈媽, 搵日我地自己再去玩啦

原帖由 Carman1112 於 10-11-27 05:52 PM 發表
我本來明天同 prudence 約了去一日餵羊仔團的, 不過唔夠人數成團, 我想問如果我地改下個星期日去, 你地有無人得閒可以一齊去呀?

各位同學仔媽媽, 呢個星期收到考試範圍啦, 你地開始同小朋友溫書未呀?

原來教左好多野... 我試過問下Jeslyn,唱歌部份就唔熟 "Jack & Jill"、"Ding Dong Bell",中文字認得一半左右,英文字我估識10%......   

原帖由 vp071229 於 10-12-6 00:09 發表
各位同學仔媽媽, 呢個星期收到考試範圍啦, 你地開始同小朋友溫書未呀?

"Jack & Jill"同"Ding Dong Bell" 呢2首歌我自己都唔識唱, 好在有 youtube.

不如我地攪第2次 gathering 好唔好?不過我要1月先有時間, 不如我地定係1月2日好唔好?

Carman, 1月2號我ok呀, please count me in.  Thanks

We are also ok. Thx!

咁係邊到攪呀?如果無意見, 可以係我屋企個會所攪都得呀!

N1A2 同學仔第2次聚會
日期:2011年1月2日 (星期日)
時間:TBF
地點:TBF
Carman1112 (Eunice 曈曈)  2A1B
VP071229
lihilda

‹ 上一主題|下一主題