用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]
樓主: 小B維維
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

Matt'sMom
cc ArgusMum

你真係乖喇          A..Mum就洩洩喇       
Matt'sMom 寫道:
Central, argusmum,
你地就好啦... 成日有得上bk, 我依家又要做野喇!
該用戶已被刪除

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

豬肉鬆?

byychan

我都當佢有左架喇          見到佢,我會讓番個位比佢坐law      我想我第時有機會,佢都可以讓番位比我

喂喂喂...
你地係咪傻左呀????
講到我好似真係有左咁...如果我D家姐佢地有上BK,信以為真就死啦....
令佢地一場歡喜一場空...
ARGUSMUM
[quote]
Central 寫道:
顧問
cc ArgusMum

顧問即係顧問,除左kv既最新情況同資料,仲有提供埋生bb既經驗分享,無得頂呀      一絕呀      ArgusMum:你唔聽我吹,都要乖乖地聽下顧問話

Matt'sMom,
你錯啦!! 柏霖佢不知幾唔鐘意返學 問佢點解啦, 佢話因為媽咪要走呀!! 真係比佢激死 都咁大個囝啦,仲好似個女仔咁,成日都要痴住媽咪.
唔通我要做全職媽咪,佢先至肯返學!! 咁我真係要買多d六合彩至得啦

Matt'sMom 寫道:
可能柏霖仔冇得返學心情唔好, 我亞仔都係咁, 仲問我點解放咁耐假添 [quote]
pelie 寫道:
多謝大家關心!!

柏霖佢這幾日真係好差,從來都未試過係咁,日日都發皮氣. 所有野都Say NO! NO! NO! 又唔可以鬧佢. :cry:

[quote]
mcheung 寫道:
pelie

希望柏霖佢好快好番law.......... :cry:
[/quote][/quote]

cyrusmum,

原來又係bor, 例如腸胃炎都未必發燒, lambert都唔like食粥, 整到好似爛飯咁啦, 用鮮茄加少少肉碎焗爛飯, 唔食d肉得唔得??

Cyrus123

焗魚鬆較好,因為無油份,食左無咁易會嘔;豬肉鬆較易買到,但食得太多,會令個唔舒服既腸胃有反應。
Cyrus123 寫道:
豬肉鬆?

argusmum,

sorry sorry... 我今朝睇bk, 真係比你件事搞到情緒好高漲 :p

[quote]
ArgusMum 寫道:
喂喂喂...
你地係咪傻左呀????
講到我好似真係有左咁...如果我D家姐佢地有上BK,信以為真就死啦....
令佢地一場歡喜一場空...
ARGUSMUM
[quote]
Central 寫道:
顧問
cc ArgusMum

顧問即係顧問,除左kv既最新情況同資料,仲有提供埋生bb既經驗分享,無得頂呀      一絕呀      ArgusMum:你唔聽我吹,都要乖乖地聽下顧問話

我細仔仲型, 一定要食白飯
病左就一定要煲爛白飯比佢食

byychan 寫道:
cyrusmum,

原來又係bor, 例如腸胃炎都未必發燒, lambert都唔like食粥, 整到好似爛飯咁啦, 用鮮茄加少少肉碎焗爛飯, 唔食d肉得唔得??

Central,

講到我都好想食....焗魚鬆可以口係邊度買架

Central 寫道:
Cyrus123

焗魚鬆較好,因為無油份,食左無咁易會嘔;豬肉鬆較易買到,但食得太多,會令個唔舒服既腸胃有反應。[quote]
Cyrus123 寫道:
豬肉鬆?
[/quote]

Central,bbychan:
多謝教路    如果我E+可以返去煮比Cyrus食就好lar,我99好板、又敏感,若教佢煮,佢會以為我彈佢唔識煮,等今晚早走返去先cook la

Central,
豬肉鬆 my fever!! 用來

哈哈...又比我唸到樣野,,
我上個月,仲唸緊----死啦,CHRISTMAS D小朋友放成10日假,BK無左話題,D 媽咪又唔上黎,咪會好悶???
但原來唔係架.....你睇下你地班友仔....個個上晒黎吹水,好似真係唔使做咁喎.....
Matt MA,你又話要做野,做咩仲有回應架??

你果然對bk 好忠心, 無時無刻都諗住o既 ?!

我上個月,仲唸緊----死啦,CHRISTMAS D小朋友放成10日假,BK無左話題,D 媽咪又唔上黎,咪會好悶???
但原來唔係架.....你睇下你地班友仔....個個上晒黎吹水,好似真係唔使做咁喎.....

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

Argus mum:
bk轉field好耐la,我地e+有幾可講KV之功課呀?   

ArgusMum

人地尋晚急急腳趕返屋企,就係要幫阿仔度隻腳

pelie:
If 我想買hand cream,可否再用你個VIP no.有85折,因我估我不會買到千5元自己做VIP
‹ 上一主題|下一主題