用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經
樓主: maba
go

仔女經 [複製鏈接]

Re: 仔女經

vivi_vivi 寫道:
我係TST 返工架

正 ~       tak 閒可以window shopping     

maba 寫道:
我BOSS其實好少係度, 但係我都好多野做,
要比佢知個市家吓谷底番生啦..........

咁你++++ oil na       

我ne 度........     

教一得二, 收獲多人一倍, 正
布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
布甸仔媽媽,

佢哋兩個啲成績叫做不過不失啦, 我諗佢哋兩個啲成績應該唔係相差好遠,只不過係細囝而家都仲好細個仔, 又唔緊張, 又唔專心, 所以暫時哥哥叻少少啦。

咁你揀中學就兩個一模一樣咪tak lor      [/quote]

布甸仔媽媽,

咁又唔得喎, 事關佢哋係唔同banding 架.

maba,

就算同校唔同班都死啦, 唔同老師唔同教法, 鬆嚴各異, 真係難為左我呢個係屋企ge 教學大臣呀

佢吓次番黎至+都都未遲..
我E家要ICQ, MSN......好BUSY   

你第日既係雙倍回報, 仲想點, 咪玩啦....

maba,

就算同校唔同班都死啦, 唔同老師唔同教法, 鬆嚴各異, 真係難為左我呢個係屋企ge 教學大臣呀

你第日既係雙倍回報, 仲想點, 咪玩啦....

maba 寫道:
佢吓次番黎至+都都未遲..
我E家要ICQ, MSN......好BUSY   

正 ~ 預祝你+ tak 好     

me 2 ~ msn + bk     

孖仔好呀, 好cute 架
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

布甸仔媽媽,

講到banding ne 家野 ~ me       

maba 寫道:
[quote]
maba,

你第日既係雙倍回報, 仲想點, 咪玩啦....   [/quote]

你係home係教學大臣 ~ 我係阿四 ja       

布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
布甸仔媽媽,

講到banding ne 家野 ~
me        [/quote]

大布甸係MATHS神童, 為咩講BAND 你要

我響home 係執頭執尾做總務, 我老公負責教
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
maba 寫道:
[quote]
maba,

你第日既係雙倍回報, 仲想點, 咪玩啦....   [/quote]

你係home係教學大臣 ~ 我係阿四 ja        [/quote]

你地唔係指我係馬   我為奴為婢咋..
你地仲有亞賓賓四跟尾

Maba,

係咪雙倍回報我都未必講住, 但我可以肯定ge係我已家開住兩條大水喉囉

布甸仔媽媽,
我除左係教學大臣之外, 仲身兼數職架, 仲有總務大臣啦, 清潔大臣啦, 膳食大臣啦....仲有就係康樂大臣

maba 寫道:

我有感而發jel ~ yday 聽個mami 講佢仔英數常都    , 典g係中文ng掂, 本來band 1 都跌到band 3     .....

sorlo 寫道:
我響home 係執頭執尾做總務, 我老公負責教

嘩..........................原來你至係亞頭....

maba,

我都ng想要阿賓姐, 奈何.............阿二少要人湊      我放工返去咪做番賓姐d野lor   

sorlo,

wooo.....好哂     

vivi,

能者多勞jel ~ 我好似你咁叻都mo 問tei

你個大布甸係神童黎架啦, 呢吓你唔好低估佢啦,
已經睇到最後果頁maths, 亞仔話 : 你玩我咩媽媽.....我睇哂成本書你仲話我banding ~~~~~嗚~~嗚~~嗚~~
布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
maba 寫道:

我有感而發jel ~ yday 聽個mami 講佢仔英數常都    , 典g係中文ng掂, 本來band 1 都跌到band 3     .....[/quote]
‹ 上一主題|下一主題